“Yerel seçimlere giderken 7 ayda ilçeler

CHP Merkezi İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebahat Önbey, “7 ayda 7 bölge” çalışması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

GÜNDEM 16.01.2013 00:17:00 0
“Yerel seçimlere giderken 7 ayda ilçeler
CHP Merkezi İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebahat Önbey, “7 ayda 7 bölge” çalışması ile ilgili basın açıklaması yaptı.
 
İLÇELER İLE GÜÇLENECEK
 
Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla Kadın Kolları MYK ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan öncülüğünde başlayan “CHP Kadınları Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge” çalışmasının devam ettiğini belirten Önbey, bu çalışmanın ilçeler çalışmaları ile güçlenmesine karar verdiklerini ifade etti.
 
7 AYDA İLÇE, 7 AYDA MAHALLE
 
İl ve ilçelerde yapılacak çalışmaların arttırılması ve eş zamanlı olmasının çok önemli olduğunu belirten Önbey,  “Bu çalışmadan sonra 7 ayda ilçe, 7 ayda mahalle, 7 ayda sandık çalışmasına geçilecek. Burada hedef seçimlerin iki ana unsuru olan Kadınlar ile Sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmektir” diye konuştu.
 
GÜÇ, KADINLARLA GELECEK
 
Tüm ilçeler olarak “Yerel seçimlere giderken, 7 ayda ilçeler” çalışmasını başlattıklarını söyleyen Önbey, “Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.
 
Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz “eşit temsil eşit katılım” talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, yek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç kadınlardan gelecek” ifadesini kullandı.
 
Marmara Haber Merkezi