ÇTSO Lisesi’nden müthiş geri dönüş 3-2

Genç Bayanlar İl Birinciliği karşılaşmasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı, Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda lider Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleyb

SPOR 13.01.2013 20:23:00 0
ÇTSO Lisesi’nden müthiş geri dönüş 3-2
 Genç Bayanlar İl Birinciliği karşılaşmasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı, Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda lider Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı’nı konuk etti. Rakibi karşısında ilk iki seti kaybettikten sonra müthiş bir geri dönüş yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibini 3-2’lik skor ile mağlup ederek yedinci maçını da kazanmasını bildi.
 
Tekirdağ Genç Bayanlar İl Birinciliği müsabakasında ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibini zorlu karşılaşmanın ardından mağlup etmesini bildi.
 
ÇTSO İYİ BAŞLADI
 
Karşılaşma ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı etkili başladı. İlk setin ilk bölümlerinde ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibi karşısında üst üste sayılar bularak rakibine ağırlığını hissettirdi. Ancak ilerleyen dakikalara doğru toparlanan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı bulduğu hücumlarla aradaki sayı farkını düşürdü. Hücumda iyi organize olamayan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı basit hatalar yaparak rakibine üst üste sayılar verdi.
 
İLK SETİ KAYBETTİK
 
Rakibi karşısında bulduğu üst üste sayılarla aradaki sayı farkını açan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı setin ilerleyen bölümlerinde farkı dört sayıya kadar çıkarttı(15-11). Toparlanmaya çalışan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı savunmada iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen çıktığı hücumlarda rakip savunmayı geçemedi. 20’li sayılara beş sayılık üstünlükle giren Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı setin kalan bölümlerinde farkı sekiz sayıya kadar çıkarttı. İlk setin sonlarında bir sayı daha bularak skoru 25-17 yapan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı setlerde durumu 1-0 yaptı.
 
ÇAĞDAŞSPOR ETKİNLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
 
İlk seti sekiz sayılık farkla kaybeden ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı ikinci sete de etkili başlayamadı. Rakibinin üst üste gelen sayılarına engel olamayan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibini hep geriden takip etti. Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise file üstünde ve manşetlerde etkili olarak sayılar buldu. İlk teknik molayı dört sayılık üstünlükle geçen Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ilerleyen dakikalarda da üstünlüğünü devam ettirdi.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise kalan dakikalarda maça ortak olamadı. Rakibinin hatalarını üst üste bulduğu sayılarla değerlendiren Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da 16-11’lik üstünlükle girdi. Hem hücumda hem de savunmada etkili bir oyun sergileyen Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı setin 20’li sayılarına yedi farkla önde girdi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise aradaki skor farkını kapatamadı. Kalan bölümlerde de etkinliğini sürdüren konuk ekip Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı bu seti de  25-17 kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı.
 
ÇTSO LİSESİ TOPARLANDI
 
İlk iki seti kaybederek oyundan tamamen düşen ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı üçüncü sete fırtına gibi girdi. Taraftarının desteği ile kendine gelen ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı sette fırtına gibi oynadı. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile toparlanmasını bilen temsilcimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genç Bayanlar Voleybol Takımı ilk teknik molaya üstün girmesini bildi.
 
DURUM 2-1 OLDU
 
 
Rakibin hücumda ve savunmada hatalarını değerlendiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı ilerleyen dakikalarda farkı yedi sayıya kadar çıkardı. Rakibinin servislerini karşılamakta zorlanan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı
 
farkın açılması ile birlikte oyun disiplininden koptu. Üst üste sayılar bulmaya devam eden ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı 20’li sayılara 10 sayı farkla üstünlükle girdi. Setin sonlarında rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı seti 25-17 kazanarak skoru 1-2’ye getirdi.
 
ÇOK İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYDU
 
Üçüncü seti kazanarak farkı bire indiren ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı dördüncü sette de üstünlüğünü devam ettirdi. Servislerde ve hücumda etkili olan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı dördüncü sette de rakibine kolay sayı fırsatı vermedi. İlk teknik molayı önde geçen ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı setin ilerleyen dakikalarında da üstünlüğünü sürdürdü. Aradaki farkı sekiz sayıya kadar açan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı kalan dakikalarda çok rahat bir oyun ortaya koydu.
 
FİNAL SETİNE UZADI
 
20’li sayılara farklı mağlup durumda olan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise istediğini elde edemedi. ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı’nın hücumları karşısında çaresiz kalan Çağdaşspor Genç Bayanlar Voleybol Takımı oyun disiplininden tamamen koptu. Çıktığı hücumlardan boş dönmeyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genç Bayanlar Voleybol Takımı gitti denilen karşılaşmayı final setine getirmeye çok yaklaştı. Kalan sürede iki sayı daha bulan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı bu seti de 25-18 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi.
 
LİDERLİĞE YÜKSELDİ
 
Setlerde skorun 2-2’ye gelmesinin ardından maç final setine uzadı. Diğer setlerde yaptığı hataları bu sette yapmayan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı aradaki sayı farkını açmasını bildi. Hem savunmada hem de hücumda etkili olan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı 15-10 önde tamamlayarak karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyet ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı yedinci karşılaşmasından da galibiyet ile ayrılmasını bildi. Ligdeki ikinci yenilgisini de temsilcimizden alan Çağdaşspor ise 19 puanla averajla ikinci sıraya geriledi.