Sütlübey Peynir Sarayı Çerkezköy’de açıldı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak’ta açılan Sütlübey Peynir Sarayı’nda kaşardan, reçele, onlarca peynir çeşidi, bal, reçel, zeytin çeşitleri bulunuyor.

GÜNDEM 12.01.2013 00:24:00 0
Sütlübey Peynir Sarayı Çerkezköy’de açıldı
 Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak’ta açılan Sütlübey Peynir Sarayı’nda kaşardan, reçele, onlarca peynir çeşidi, bal, reçel, zeytin çeşitleri bulunuyor.
 
AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİ
 
Sütlübey Peynir Sarayı’nın dün saat 14.00’de gerçekleşen açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Belediye Meclis Üyesi Vehbi Demirtaş ile çok sayıda davetli katıldı.
 
“HAYIRLI OLSUN”
 
Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Her açılan işyeri bizler için mutluluk vesilesidir. Bu anlamda yeni açılan işyerimizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Ertem, daha sonra Sütlübey Peynir Sarayı’nın açılış kurdelesini AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve davetliler ile birlikte kesti. İşletmeyi gezen davetliler, açılışa özel indirim uygulanan ürünlere yoğun ilgi gösterdi. Mağazada işletme sahibi Ali Tokmak’ın tattırdığı zeytin reçelini beğenen Başkan Ertem “Reçelde hiç zeytin tadı yok. Tadını çok beğendim ” dedi.
 
“VATANDAŞIN ÖZLEDİĞİ TATLAR MARKETİMİZDE”
 
Uygun fiyat, kaliteli ürün ve bol çeşit ile Çerkezköy halkına hizmet etmeyi hedeflediklerini söyleyen İşletme sahibi Ali Tokmak “Yöresel ve organik anlamda vatandaşlarımızın özlediği tatlar marketimizde mevcut olacaktır. Trakya’nın ve Türkiye’nin ün yapmış peynirleri, sucuk ve salamları da işletmemizdedir. Ev mantılarımızda bayanlarımız tarafından çok beğenilecek” diye konuştu.
 
“ÇOK İDDİALIYIZ”
 
İşletmelerinde zeytin reçeli ile iddialı olduklarını ifade eden Tokmak “Edremit’te hem zeytinyağı üreticisiyiz hem de satıcısıyız. Yörük kadınlarımız zeytin reçelini yapıyorlar. Zeytin ve zeytin reçeli kategorisinde fazlasıyla iddialı olacağız. Marketimizde ayrıca şifalı bitkilerin yer aldığı aktar da bulunuyor” dedi.
 
KAPAKLI’YA DA ŞUBE AÇMAYI HEDEFLİYORUZ
 
 Yakın zaman içinde ikinci şubelerini Kapaklı’ya açmayı hedeflediklerini söyleyen Tokmak “Bütün vatandaşlarımızı Sütlübey Peynir Sarayı’na bekliyoruz” diyerek damak tadında iddialı olduklarını söyledi.
 
Marmara Haber Merkezi