Bilgilendirme toplantıları bugün sona erecek

Trakya Kalkınma Ajansı'nın 2012/2013 yılı 'Mali Destek Programı' kapsamında, düzenlediği ve 7 Ocak’ta başlayan 'Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi' bugün sona erecek.

GÜNDEM 8.01.2013 19:50:00 0
Bilgilendirme toplantıları bugün sona erecek
 Trakya Kalkınma Ajansı'nın 2012/2013 yılı "Mali Destek Programı" kapsamında, düzenlediği ve 7 Ocak’ta başlayan "Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi" bugün sona erecek.
 
PRATİK VE TEORİK BİLGİLER VERİLDİ
 
Vize Belediye Başkanlığı Konferans Salonu’nda  düzenlenen eğitime Vize ilçesindeki kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Vize, Çakıllı, Kıyıköy, Sergen, Pınarhisar, Çerkezköy, Saray kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 36 kişi katıldı. Toplantıda eğitimci Gökçe AHİ tarafından; Proje Döngüsü Yönetimi nedir, analiz ve planlama, proje kurgusu, başvuru formlarının hazırlanması, mantıksal çerçeve planı ve bütçe oluşturulması konusunda teorik ve pratik bilgiler verildi. .
 
MUTLULUK DUYUYORUZ
 
Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, “Trakya Kalkınma Ajansı’nın belirli merkezlerde düzenli olarak yaptığı Proje Döngüsü Yönetimi eğitimlerinin Belediyemizde de gerçekleştirilmesi ilçemizde proje yazma pratiğinin gelişmesine olanak sağlamaktadır. Belediyemiz Eğitim Salonunda verilen teorik eğitimlerin ardından katılımcılardan beşerli gruplar oluşturularak toplantı salonlarında uygulamalar ve workshoplar gruplar halinde yapılmaktadır. Bu tür toplantılara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duymaktayız”  dedi.
 
Marmara Haber Merkezi