Tır işçi servisine çarptı

Çerkezköy-Çorlu yolu Velimeşe mevkiinde bir TIR, işçi servis minibüsüne çarptı. Önceki gün saat 16.30 sıralarında meydana gelen kazada, minibüsü metrelerce sürükleyen TIR, daha sonra bir başka s

GÜNDEM 6.01.2013 19:49:00 0
Tır işçi servisine çarptı
 Çerkezköy-Çorlu yolu Velimeşe mevkiinde bir TIR, işçi servis minibüsüne çarptı. Önceki gün saat 16.30 sıralarında meydana gelen kazada, minibüsü metrelerce sürükleyen TIR, daha sonra bir başka servis aracına çarparak durabildi. Kazada 10 kişi yaralandı.
 
METRELERCE SÜRÜKLENDİ
 
Kaza, önceki gün Çorlu-Çerkezköy yolu Velimeşe mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorlu'dan Çerkezköy yönüne seyreden Hasan Karabaş’ın kullandığı 59 ZN 162 plakalı TIR, ışıklı kavşakta yan yoldan çıkış yapmaya çalışan Salih Battal’ın kullandığı 59 TD 223 plakalı işçi servisine çarptı. Çarpmanın ardından minibüsü metrelerce sürükleyen TIR, yan yoldan çıkış yapmaya çalışan Mustafa M.’nin kullandığı başka bir servis aracına da çarptı. İçerisinde mesaiden çıkan işçilerin bulunduğu servis aracı metrelerce sürüklendi.
 
10 KİŞİ YARALANDI
 
Servis minibüsünün sürücüsü ve bir diğer yaralının yola savrulduğu kazada, toplam 10 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çorlu’da çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hastanelerde tedavileri devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Marmara Haber Merkezi