“Biz birlikte güçlüyüz”

GÜNDEM 6.01.2013 19:04:00 0
“Biz birlikte güçlüyüz”
 Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Kadın Girişimciler Komitesi’nin düzenlediği dayanışma gecesinde bir araya gelen ve yılın ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren yaklaşık 50 kadar kadın girişimci birlik ve beraberlik mesajları verirken, Kadın Girişimciler Komite Başkanı Berrin Tanyolaç ise, “Biz Birlikte Güçlüyüz” ifadesini kullandı.
 
Önceki gün saat 20.00’da Şapçı Prestige Hotel’de gerçekleştirilen geceye, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kadın Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Tanyolaç ve kadın girişimciler komite üyeleri katıldı. Kadın Girişimcilerin davetlisi olarak geceye katılan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, gecenin açılış konuşmasını yaparak, kadın girişimcilerin Keşan TSO’nun en çok çalışan birimlerinden biri olduğunu ifade etti ve kadın girişimcilerin sayısını arttırmak gerektiğinin altını çizdi.
 
Mustafa Helvacıoğlu’nun ardından konuşan Keşan TSO Kadın Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Tanyolaç da “Bütün kadın girişimcilerimizin huzurunda başkanımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkiye’nin hiçbir odasında kadın girişimcilere verilmeyen desteği kendileri bize sağlıyor, bu güne kadar her girişimimizi ve her isteğimizi olgunlukla ve özveriyle karşıladı. Onun bu çalışkanlığı bizlere de örnek oluyor” dedi. Kadın Girişimciler konuşmaların ardından hep birlikte akşam yemeği eşliğinde yeni dönemde yapılacak proje ve girişimler üzerine fikir alışverişinde bulundular.
 
Marmara Haber Merkezi