Kaçak sürücü ağır yaralı olarak bulundu

Malkara’da minibüse çarpan otomobilin sürücüsü Turgay Akçıl (31), alkollü olduğu için olay yerinden kaçtı. 3 saat sonra bir tarlada ağır yaralı bulunarak hastaneye kaldırılan Akçıl'ın 1.27

GÜNDEM 4.01.2013 20:29:00 0
Kaçak sürücü ağır yaralı olarak bulundu
 Malkara’da minibüse çarpan otomobilin sürücüsü Turgay Akçıl (31), alkollü olduğu için olay yerinden kaçtı. 3 saat sonra bir tarlada ağır yaralı bulunarak hastaneye kaldırılan Akçıl'ın 1.27 promil alkollü olduğu belirlendi.
 
POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI
 
Kaza, önceki akşam saat 20.30 sıralarında Malkara–Keşan yolu Malkara girişinde meydana geldi. İddiaya göre Turgut Şimşek’ın (42) kullandığı 59 YN 408 plakalı yolcu minibüsüne, Turgay Akçıl’ın(31) kullandığı 22 FP 193 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada yaralanan sürücü Akçıl, aracından inerek Keşan yönüne doğru yaya olarak kaçtı. Minibüs sürücüsü Turgut Şimşek’in olay yerine gelen polis ekiplerine otomobil sürücüsünün kaçtığını söylemesi üzerine polis ekipleri kaçan otomobil sürücüsü Turgay Akçıl'ı bulmak için çevrede çalışma başlattı.
 
HASTANEYE KALDIRILDI
 
Hurdaya dönen otomobil çekici vasıtasıyla otoparka çekilirken, 3 saat boyunca ellerinde el feneri ile karayolunda ve çevresinde aramalara devam eden polis ekipleri Akçıl'ı kaza yerinden 2 kilometre uzaklıktaki bir tarlada, ağır yaralı halde buldu. Ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akçıl’ın 1.27 promil alkollü olduğu belirlendi. Akçıl’ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, kazayla ilgili soruşturma da sürüyor.
 
Marmara Haber Merkezi