Fenerbahçelilerin yeni başkanı konuştu

Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği’nin son seçimlerinde başkanlığa seçilen Cevat Orkun Anık mümkün olduğunca sosyal projeler içerisinde yer almak ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile yollarına dev

SPOR 4.01.2013 07:24:00 0
Fenerbahçelilerin yeni başkanı konuştu
Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği’nin son seçimlerinde başkanlığa seçilen Cevat Orkun Anık mümkün olduğunca sosyal projeler içerisinde yer almak ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile yollarına devam etmek istediklerini söyledi.
 
Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni başkanı seçilen Cevat Orkun Anık, ‘Bundan önceki yönetimdeki vizyonumuz mümkün olduğunca sosyal projeler içerisinde yer almak ve şefaf bir yönetim anlayışıyla bu yolda devam etmekti. Bu anlayışla bundan sonra da devam edebilmek adına yönetimimizden birinin başkanlığı devam ettirmesini uygun gördük. Tüm arkadaşlarımın ortak görüşüyle başkanlığı devraldım. Kendimi bildim bileli kalbim Fenerbahçe için atıyor. Bu benim için çok büyük ve onur verici bir fırsattı. Tabi ki büyük bir mutlulukla bu görevi yapmayı kabul ettim. Bundan önce zaten bir yönetimimiz vardı ve ben şimdi onun üzerine birşeyler eklemek için başkanlığı aldım’ dedi. 
 
“EN BÜYÜK SIKINTIMIZ LOKAL”
 
Anık; ‘Bütün Lüleburgazlı Fenerbahçeli hemşerilerimi bizlere destek olmak için derneğimize üye olmaya davet ediyor ve Fenerbahçe taraftar kart ve kombinelerini derneğimizden almalarını istiyorum’ şeklinde konuştu. En büyük sıkıntılarının bir dernek lokali olduğunu söyleyen Cevat Orkun Anık, ‘Fenerbahçelilerin ortak görüşü olarak en yakın zamanda yeni bir yer bulup herkesin ailesiyle gelebileceği ve nezih bir yer yaratmak istiyoruz’ dedi.