Mehmet Yağmur Olin’den ayrıldı

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Olin Edirne’de, haftalardır devam eden “Mehmet Yağmur “gidiyor mu, kalıyor mu sorusu netleşti.

SPOR 4.01.2013 07:18:00 0
Mehmet Yağmur Olin’den ayrıldı
Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Olin Edirne’de, haftalardır devam eden “Mehmet Yağmur “gidiyor mu, kalıyor mu sorusu netleşti. Başarılı oyunuyla Edirne spor kamuoyunun takdirini toplayan Mehmet Yağmur, Edirne’den ayrılarak İstanbul’a gitti. Şaşkınlık içinde olan bazı taraftarların, “en sonunda Gökhan Taştimur’un istediği oldu” demeleri dikkat çekti.
 
Haftalardır dedikodusu bitmeyen, Mehmet Yağmur konusunda son nokta önceki gün koyuldu ve Mehmet Yağmur Edirne’yi terk ederek, İstanbul’a gitti. Bilindiği gibi yaklaşık 2 ay önce Banvit deplasmanına hoca tarafından götürülmeyerek başlayan, Taştimur’un “sistemime uymuyor, anlaşamıyoruz”  açıklamasıyla devam eden Yağmur-Taştimur didişmesine taraftarlardan büyük tepki gelmiş, taraftarlarca başarılı oyuncunun asla gönderilmemesi gerektiği söylenmişti.
 
EDİRNE’DEN AYRILDI
 
Bunun üzerine Olin Edirne yönetimi açıklama yaparak, Mehmet Yağmur’un hiç bir yere gitmesini istemediklerini  belirten açıklama yapmışlardı. Bütün bunların ardından Pınar Karşıkaya maçı öncesinde yeniden alevlenen anlaşmazlığın geri dönülemez hale gelişi , Mehmet Yağmur’un dün Edirne’den ayrılması ile son buldu.
 
TARAFTAR DURUMA ÜZGÜN
 
Konu ile ilgili olarak çok üzgün olduğu gözlenen  bazı taraftarların, “Takımda hiç bu tür sorunlar olmuyordu. Olsa da bize yansımıyordu. Ama bu sene ne olduysa oldu, hep böyle olumsuz haberler duyuyoruz. Zaten alınan kötü sonuçlara kahroluyoruz, bir de böyle başarılı oyuncuların kulübü terk etmek istemelerine daha da üzülüyoruz. Bizim dertlerimiz bu olmamalı. Takım play-off tan mahrum oldu. Ligten düşme kabusu yaşamaya  doğru gidiyoruz.  Bunları konuşmalıyız“ dediler. Bazı taraftarlar, Gökhan Taştimur’un gitmesini istediği Mehmet Yağmur’un gitmesi ile birlikte “  ben onun kalmasını isterdim” şeklindeki konuşmalarına  “Günlerdir onun gitmesini istiyor, şimdi kıvırmasın. Aslında gitmesi gereken odur. ” demeleri dikkat çekti.