Belediye başarılı sporculara para ödülü verdi

Tekirdağ Belediye Meclisinin daha önce aldığı karar gereğince Tekirdağ’da , spor , sanat, kültür ve eğitim alanında Tekirdağ, Türkiye ve Dünya çapında başarı gösterenlere Tekirdağ Belediye

GÜNDEM 2.01.2013 21:23:00 0
 Belediye başarılı sporculara para ödülü verdi
 Tekirdağ Belediye Meclisinin daha önce aldığı karar gereğince Tekirdağ’da , spor , sanat, kültür ve eğitim alanında Tekirdağ, Türkiye ve Dünya  çapında başarı gösterenlere  Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından yaklaşık 75 bin TL ödül verildi.
 
Tekirdağ’da geçen yıl içinde  yurt içi ve yurt dışında çeşitli dallarda  dereceye giren  sporcu ve öğrencilere düzenlenen törenle para ödülü verildi.
 
“SPORCULARA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”
 
Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine Tekirdağ Belediye Başkanı Dr.Adem Dalgıç, Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen’in yanısıra, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç,  bazı okul müdürleri,  derece alan sporcular ve öğrencilerle aileleri  katıldı. Ödül töreni öncesi  açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ‘Belediye Meclisimizin aldığı en güzel kararlarından biride başarıya ödül vermekti. Bu karara imza atan Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz de sporcularımıza destek olmaya çalışıyoruz’ dedi.
 
“1500 SPORCUMUZ BULUNUYOR”
 
Tekirdağ’ın Büyükşehir olduğuna dikkat çeken  Başkan Dalgıç ‘Bazı çalışmalarımızın değişme zamanı geldi. Biz bunu 4 yıl önceden görmüştük ve çalışmalarımızı ona göre yaptık. İlimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Tekirdağ artık adından çok söz edilen, en çok tercih edilen  il oldu. Bizde sağlıklı çalışmalar yapıyoruz. İlimizin adını  çeşitli platformlarda  duyuran sporcularımıza antrenörlerimize teşekkür ediyorum. 21 branşta 1500 sporcumuz var. Değişik yerlerde değişik branşlarda ilimizi temsil ediyoruz. Temsilin yanısıra birçok kupa ve madalya kazanıyoruz. Spor, sanat, kültür ve eğitimde başarılı olmak bizi gururlandırıyor. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Tüm sporcularımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyorum ‘ diye konuştu.