U-17 Lig’inde 5.haftanın görünümü

U-17 Lig’i C Grubu’nda oynanan 5.hafta karşılaşmalarının ardından haftayı Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı 9 puanda ilk sırada tamamlarken, Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı’nı ev

SPOR 1.01.2013 19:11:00 0
U-17 Lig’inde 5.haftanın görünümü
 U-17 Lig’i C Grubu’nda oynanan 5.hafta karşılaşmalarının ardından haftayı Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı 9 puanda ilk sırada tamamlarken, Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı’nı evinde 5-0’lık skor ile mağlup etmesini bilen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise 6 puanla ikinci sırada ki yerini korudu.
 
Tekirdağ U-17 Ligi’nde hafta sonunda üç grupta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu.
 
HAFTAYA GENEL BAKIŞ
 
KARTALSPOR’U KONUK ETTİ
 
Temsilcilerimizin mücadele ettiği C Grubu’nda hafta sonunda iki karşılaşma oynandı. Haftaya ikinci sırada giren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kendi evinde dördüncü sırada bulunan Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı’nı konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya çılaştı. Karşılaşmanın 8.dakikasında sol kanattan gelişen atakta sol çaprazda topla buluşan Abdülmelik şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköyspor Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nı 1-0 öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte maçta mağlup duruma düşen konuk ekip Çerkezköy Kartalspor ataklarını beraberlik golü için geliştirdi.
 
İLK DEVRE ÜÇ GOL BULDU
 
Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında bir türlü istediği oyunu sergileyemezken, ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Rakibi karşısında saha avantajını değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rakip savunmayı geçmekte zorlanmadı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk devrenin son dakikalarında Doğukan’ın ayağından bulduğu farkı üçe çıkararak ilk devreyi üstün tamamladı.
 
FARK AÇILDI
 
İkinci devrenin ilk dakikalarında Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı baskılı oyunu ile oyun kontrolünü eline aldı. Önde olmanın da avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru Fatih’in ayağından bulduğu golle farkı dörde çıkarmasını bildi. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat oynayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın bitimine on dakika kalan Fatih’in ayağından bir gol daha bularak karşılaşmadan 5-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı puanını 6 yaparak yükselişini sürdürürken, Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ise üç puanda kaldı.
 
KAPAKLISPOR DEPLASMANA ÇIKTI
 
Haftaya altı puanla giren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ise deplasmanda Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı’na konuk oldu. Haftaya lider durumda giren Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı rakibi Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşısında etkili oldu. Kendi evinde oynamanın avantajını iyi değerlendiren ev sahibi ekip bulduğu golle öne geçmesini bildi. Karşılaşmada mağlup duruma düşen Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı istediği beraberlik golünü bulamadı. İlk devreyi mağlup kapatan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı indirme çalıştı. Son dakikalarda da üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı rakibi Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı’nı 3-1’lik skor ile mağlup etmesini bildi. Bu galibiyet ile puanını 9 yapan Velimeşe Belediyespor liderliğini devam ettirirken, Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ise altı puanla dördüncü sıraya geriledi.
 
A GRUBU’NDA TEKİRDAĞSPOR GOLE BOĞDU
 
A Grubu’nda haftaya lider durumda giren Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı evinde 100.Yılspor U-17 Futbol Takımı’nı konuk etti. Maça fırtına gibi başlayan Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı ilk dakikalarda itibaren rakip kaleyi abluka altına almasını bildi. Maçta varlık gösteremeyen 100.Yılspor U-17 Futbol Takımı ise Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı’nın arka arkaya gelen gollerine engel olamadı. Sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltan Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresini 7-0’lık üstünlük ile tamamladı. İkinci devrede de üstünlüğü devam ettirerek goller bulan Tekirdağspor karşılaşmadan da 13-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi. Rakibini hezimete uğratan Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı puanını 9 yaparak ikinci sıradaki yerini korudu. 100.Yılspor U-17 Futbol Takımı ise dört hafta sonunda üç puan ile beşinci sırada yer aldı.
 
AYDOĞDU GENÇLİK SONRADAN AÇILDI
 
Lider Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı’nın bay geçtiği haftada üçüncü sırada bulunan Aydoğdu Gençlikspor U-17 Futbol Takımı deplasmanda Büyük Çınarlıspor U-17 Futbol Takımı’na konuk oldu. Karşılaşmada mağlup duruma düşen Aydoğdu Gençlikspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda toparlandı. Rakibi karşısında kalan dakikalarda üç gol bulan Aydoğdu Gençlikspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak puanını 9 yaptı. Büyükçınarlıspor U-17 Futbol Takımı ise üç puanda kaldı.
 
KARADENİZ GENÇLİK DEPLASMANDA ŞEN
 
Ligin dibinde yer alan Akçeşmespor U-17 Futbol Takımı ise evinde zirve takibini sürdüren Karadeniz Gençlikspor U-17 Futbol Takımı’nı konuk etti. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada rakibi karşısında iki gol görmesine rağmen rakip fileleri beş kez havalandırmasını bilen Karadeniz Gençlikspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 5-2 galip ayrılarak puanını 6 yaptı.
 
ÇORLU ASLANSPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ
 
B Grubu’nda ise hafta sonunda iki karşılaşma oynandı. Haftaya ikinci sırada giren Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı ise deplasmanda Marmaracıkspor U-17 Futbol Takımı’na konuk oldu. Zayıf rakibi karşısında maça etkili başlayan Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı bulduğu gollerle avantaj sağladı. Rakibi karşısında iyi organize olamayan ev sahibi ekip Marmaracıkspor istediği gol ve golleri bulamadı. Gol bulmaya devam eden Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 6-0 galip ayrılarak puanını 10 yapıp liderliğe yükseldi.
 
PUANINI 6 YAPTI 
 
Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Yeniçiftlik Belediyespor U-17 Futbol Takımı evinde Yeşiltepespor U-17 Futbol Takımı’nı konuk etti. Maçta ilk golü konuk ekip Yeşiltepe U-17 Futbol Takımı bulurken, ilk devrenin son dakikalarında beraberlik golünü bulan ev sahibi ekip kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Son dakikalarda bir gol daha bulan Yeşiltepespor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 2-1 galip ayrılırken, puanını 6 yaptı. Yeniçiftlik Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise üç puanda kaldı.