Edirnespor Gençlik Kulübü galip

Edirnespor Gençlik Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk yarısının son maçında ligin orta sıralarında yer alan Babaeskispor’u deplasmanda 1-0 yendi. Edirne GK bu sonuçla iki hafta aradan sonra üç puan a

SPOR 31.12.2012 19:32:00 0
Edirnespor Gençlik Kulübü galip
 Edirnespor Gençlik Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk yarısının son maçında ligin orta sıralarında yer alan Babaeskispor’u deplasmanda 1-0 yendi. Edirne GK bu sonuçla iki hafta aradan sonra üç puan alabildi.
 
Babaeski 100 Yıl sahasında oynanan  maça etkili başlayan taraf ise Edirnespor golü hızlı başladı . Maçın 10'uncu dakikasında İlkay’ın attığı gol ile Edirnespor Gençlik Kulübü maçta 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında her iki takımda başka gol atamadı ve ilk yarı Edirnespor Gençlik Kulübü’nün 1-0 üstünlüğü tamamlandı.
 
İLK DEVREYİ GALİBİYET İLE KAPATTI
 
Maçın ikinci yarısının 60'ıncı dakikasında  Edirnespor Gençlik Kulübü ikinci golüne çok yaklaştı.  Sol taraftan yapılan köşe vuruşunu iyi takip eden İsmail'ın kafa şutu üst direkten döndü.Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Edirnespor Gençlik Kulübü Babaeski deplasmanından üç puanla dönerek yılı ve devreyi galibiyetle kapatmış oldu. Bölgesel Amatör Lig 11'inci Grup'ta ikinci yarı 27 Ocak 2013'te başlayacak. Edirnespor Gençlik Kulübü ilk maçta bu kez Tuzlaspor'a konuk olacak.