Alkol duvarına tosladı

Kapaklı’da iki arkadaşı ile evde alkol alan 28 yaşındaki Sercan C., ayılması için dolaşmaya çıkartıldığı sırada bir işyerinin camını yumrukladı. İşyerinin camlarının kırıld?

GÜNDEM 30.12.2012 20:47:00 0
Alkol duvarına tosladı
 Kapaklı’da iki arkadaşı ile evde alkol alan 28 yaşındaki Sercan C., ayılması için dolaşmaya çıkartıldığı sırada bir işyerinin camını yumrukladı. İşyerinin camlarının kırıldığı ihbarı üzerine polisler olay yerine intikal ederken, kırılan cam parçalarıyla eli ve kolu kesilen genç adam sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
 
Kapaklı’da önceki gece saat 00.30 sıralarında evli ve bir çocuk babası olan Sercan C., yalnız olduğu evine iki arkadaşını davet etti. Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim Okulu yanında bulunan evde iki arkadaşıyla birlikte alkol alan genç adam alkol sınırını aştı. Arkadaşları tarafından ayılması için dışarıya çıkartılan Sercan C., Cambazlar Caddesi üzerinde bulunan Demir Apartmanının alt katında faaliyet gösteren Demiryapıspor Kulübü Lokali’nin camına yumruk atarak camı kırdı. Camın kırıldığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri intikal etti. 18 aylık bir kız babası olduğu ve ikinci kez baba olmaya hazırlandığı öğrenilen Sercan C., polis ekiplerinin çağırdığı 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan genç adamın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. s
 
Marmara Haber Merkezi