Lodos gidiyor, mevsim normalleri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan “Hava Tahmin Raporu’nda” 3 gündür etkili olan lodosun Pazartesi itibarı ile etkisini yitireceği belirtilirken bugünden geçerli olmak üzere Cuma günÃ?

GÜNDEM 30.12.2012 19:58:00 0
Lodos gidiyor, mevsim normalleri geliyor
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan “Hava Tahmin Raporu’nda” 3 gündür etkili olan lodosun Pazartesi itibarı ile etkisini yitireceği belirtilirken bugünden geçerli olmak üzere Cuma gününe kadar hava sıcaklığının mevsim normalleri seviyesinde seyredeceği belirtildi.
 
Tekirdağ’da üç gündür etkili olan lodos hayatı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı 50 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle zaman zaman 5 metreyi bulan dalgalar nedeniyle feribot seferleri de iptal olurken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan “Hava Tahmin Raporu’nda” lodosun Pazartesi itibarı ile etkisini yitireceği ifade edildi.
 
FERİBOT SEFERLERİ YAPILAMADI
 
Bugünden geçerli olmak üzere Cuma gününe kadar hava sıcaklığının mevsim normalleri seviyesinde seyredeceği belirtildi. Lodos nedeniyle Tekirdağ-Karabiga-Avşa ve Marmara Adası feribot seferlerini yapılamazken, seferlerin lodosun etkisini yitirmesinin ardından başlayabileceği öğrenildi. Tekirdağ, Şarköy, Hoşköy, Kumbağ, Barbaros ve Marmara Ereğlisi balıkçı barınaklarındaki balıkçılar da lodos nedeniyle denize açılamadı.
 
Marmara Haber Merkezi