Evlere ücretsiz kuaför hizmeti

Babaeski Belediye Başkanlığı tarafından Sosyal Belediyecilik politikası kapsamında Kurban Bayramından önce ilçe merkezinde başlatılan yaşlılar ve engelli vatandaşlar için Ücretsiz kuaför hizmeti tü

GÜNDEM 28.12.2012 21:50:00 0
Evlere ücretsiz kuaför hizmeti
 Babaeski Belediye Başkanlığı tarafından Sosyal Belediyecilik politikası kapsamında Kurban Bayramından önce ilçe merkezinde başlatılan yaşlılar ve engelli vatandaşlar için Ücretsiz kuaför hizmeti tüm hızıyla devam ediyor.
 
AYDA 160 TRAŞ
 
Belediye çalışanlarından ve aynı zamanda belediyenin profesyonel fotoğrafçısı Gürcan Hacıoğlu gözetiminde her hafta evlere ücretsiz olarak gidilen hizmet kapsamında ilçedeki tüm mahalleler dahil  ayda 160 kez saç kesimi ve sakal traşı belediye tarafından ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı gerçekleştirilen hizmeti yerinde inceleyerek ailelerle sohbet etti.
 
 GÖREVDE OLDUĞUM SÜRECE DEVAM EDECEK
 
Belediyeciliğin sadece yol, su, kanalizasyon yapmak olmadığını belirten Başkan Hacı, “Belediyecilik vatandaşlarının daima yanında olmak onların ihtiyaçlarına yönelik projeler, hizmetler üretmektir. Yapmış olduğumuz bu hizmetler ile  bir nebze olsun ailelerimizi rahatlatmak, onlara yardımcı olmak istedik. Bu hizmetimiz ben görevde olduğum sürece aralıksız devam edecektir” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi