Çerkezköyspor Sultanbeyli deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk devre Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalar ile tamamlanacak. Son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen Çerkezköyspor 13.hafta karşılamasında deplasmand

SPOR 28.12.2012 21:09:00 0
Çerkezköyspor Sultanbeyli deplasmanında
 Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk devre Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalar ile tamamlanacak. Son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen Çerkezköyspor 13.hafta karşılamasında deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor karşısında üç puan arayacak. Sultanbeyli 75.Yıl Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.,
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor ilk devrenin son karşılaşmasında deplasmanda mücadele edecek.
SUADİYE BELEDİYESPOR İLE KARŞILAŞTI
Temsilcimiz Çerkezköyspor son hafta karşılaşmasında evinde Suadiye Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında iyi futbolunu gol veya goller ile süslemeyen Çerkezköyspor rakibinin gelen golüne engel olamayarak ilk devreyi mağlubiyet ile kapatmıştı. İkinci devrede bulduğu golle beraberliği sağlayan Çerkezköyspor konuk ekibin gelişen atağında ikinci golü kalesinde görerek karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.
MAÇ YARIN OYNANACAK
Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı ilk antrenman ile başlarken, hazırlıklar ise hafta boyunca sürdü. Çerkezköyspor’da sakatlıkları bulunan Emrah Çilingir, Serkan, Yağız, Emrah Pazar’ın son durumu ise maç saatinde belli olacak. Yarın Sultanbeyli 75.Yıl Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
LİDER SULTANGAZİSPOR EVİNDE
Bir önceki hafta deplasmanda Edirnespor Gençlik Kulübü’nü deplasmanda dört golle geçerek liderliğe yükselen Sultangazispor ilk devrenin son karşılaşmasında evinde Kırklareli ekibi Lüleburgazspor’u konuk edecek. Cebeci Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
EDİRNE GENÇLİK YENİLGİYİ UNUTTURMAK İSTİYOR
Haftaya 24 puanla ikinci sırada giren Tuzlaspor ise evinde ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Tuzla Belediye Sahası’nda oynanacak. Bir önceki Sultangazispor’a evinde mağlup olarak üçüncü sıraya gerileyen Edirne Gençlik Kulübü ise ilk devrenin son karşılaşmasında Kırklareli temsilcisi Babaeskispor’a konuk olacak. Babaeski 100.Yıl Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
TEKİRDAĞSPOR’DA HAZIRLIKLAR SÜRDÜ
Son haftaların en formda ekibi olan Tekirdağspor ise ilk devrenin son karşılaşmasında evinde Bağcılarspor karşısında galibiyet arayacak. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Maddi sıkıntıları bulunmasına rağmen yoluna kayıpsız devam eden Suadiye Belediyespor ise 13.hafta karşılaşmasında Sinan Sipahi Sahası’nda İncirlispor’u konuk edecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise 13.30’da başlayacak. Ligde üst sıralarda bulunan Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ise ligde son sırada bulunan Kırklareli Sanayispor’u konuk edecek. Hereke Körfez Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
HAFTANIN MAÇLARI
Tekirdağspor-Bağcılarspor
Babaeskispor-Edirnespor Gençlik
Suadiye Belediyespor-İncirlispor
Körfez Belediyesi Hereke Yıldız-Kırklareli Sanayispor
Sultanbeyli Belediyespor-Çerkezköyspor
Tuzlaspor-İzmit Çenesuyu Plajyoluspor
Sultangazispor-Lüleburgazspor
PUAN DURUMU
1-Sultangazispor 27
2-Tuzlaspor 24
3-Edirnespor Gençlik 24
4-Tekirdağspor 21
5-Körfez Belediyesi 21
6-Sultanbeyli Belediyespor 20
7-Lüleburgazspor 16
8-Suadiye Belediyespor 15
9-Babaeskispor 13
10-İncirlispor 13
11-Çerkezköyspor 12
12-Bağcılarspor 11
13-İzmit Çenesuyu 6
14-Kırklareli Sanayispor 6