Zorla fuhuş yaptıramayınca yaraladı

Saray’da önceki gün meydana gelen olayda fuhuş yaptırdığı ve erkeklerle para karşılığı cinsel ilişkiye zorladığı eski kız arkadaşı S.Ö’yü yaralayarak kaçtığı iddia edilen

GÜNDEM 27.12.2012 19:44:00 0
Zorla fuhuş yaptıramayınca yaraladı
 Saray’da önceki gün meydana gelen olayda fuhuş yaptırdığı ve erkeklerle para karşılığı cinsel ilişkiye zorladığı eski kız arkadaşı S.Ö’yü yaralayarak kaçtığı iddia edilen H.K her yerde aranıyor.
 
Saray’da polise sığınan genç kadın eski erkek arkadaşının kendisini yaraladığını belirterek şikayette bulundu. Genç kadın eski erkek arkadaşı H.K’nin kendisini erkeklerle para karşılığı cinsel ilişkiye zorladığı ve itiraz ettiği için kendisini yaraladığını belirtti. Polis tarafından ifadesi alınan S.Ö, “Paraya çok ihtiyacım olduğu için zaman zaman eski erkek arkadaşım H.K’nin bulduğu erkeklerle para karşılığı ilişkiye giriyordum. Aldığım parayı da H.K ile paylaşıyordum. Erkeklerle beraber olmak istemediğim zamanlarda eski erkek arkadaşım H.K. beni zorluyordu. Yine bulduğu bir erkekle ilişkiye girmemi istedi. Ben itiraz edince de beni yaraladı” dedi. Polis H.K. hakkında Kasten yaralama, fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama suçlamaları ile tahkikat başlatırken Cumhuriyet savcılığı ise olaya el koydu.
 
Marmara Haber Merkezi