Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu zorlanmadı (3-0)

Okullar arası Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası grup eleme karşılaşmasında Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı maçın başından sonuna kadar etkili bir olduğu mücadelede Kapaklı

SPOR 27.12.2012 19:14:00 0
Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu  zorlanmadı (3-0)
 Okullar arası Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası grup eleme karşılaşmasında Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı maçın başından sonuna kadar etkili bir olduğu mücadelede Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı’nı 25-17, 25-15 ve 25-14’lük setlerle 3-0 mağlup etti.
Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı baştan sona etkili olduğu karşılaşmada sonuca gitmekte zorlanmadı.
13.00’DE BAŞLADI
Çerkezköy Spor Salonu’nda önceki gün saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya 1-Busenaz, 2-Esra, 3-Hüma, 4-Ceren, 5-Zeynep, 6-Hatice, 7-Zeynep Maskar, 8-Bahar, 9-Elçin, 10-Sena, 12-Bahar kadrosu ile çıkarken, Yıldızkent Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ise karşılaşmaya 1-Tuğçe, 2-Edanur, 4-Simru, 6-Nefise, 7-Simge, 8-Burçak,9-Berfin, 10-İlayda, 11-Tuğçe, 12-Aleyna kadrosu ile çıktı.
CUMHURİYET ETKİLİ BAŞLADI
Karşılaşmaya Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı etkili başladı. İlk bölümden itibaren kontrolünü eline alan Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı sayı bulmakta zorlanmadı. Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı direnç gösteremedi. Servislerde ve file üstünde üstün bir oyun sergileyen Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı karşılaşmanın ilk setinin ilk teknik molasına 8-4 önde girdi.
YILDIZKENT ORTAK OLAMADI
İlk teknik molanın sona ermesinden sonra skora denge getirmeye çalışan Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı servislerden sayı kazanarak maça ortak oldu. Ancak Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı tekrar üstünlüğü eline alarak aradaki farkı artırdı. Gelen sayılarla birlikte üstünlüğünü devam ettiren Cumhuriyet İlkokulu Kızlar Voleybol Takımı ikinci teknik molayı da önde tamamladı. (16-12)
İLK SET CUMHURİYET’İN OLDU
Üstünlüğünü servislerle kazandığı sayılarla devam ettiren Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı rakibinin direncini kırdı. Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ancak rakibinin yapmış olduğu basit hatalardan sayı kazanabildi. Aradaki farkın açılmasından itibaren daha rahat bir oyun sergileyen Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı seti 25-17 alarak setlerde 1-0 öne geçti
İKİNCİ SET
İkinci setin ilk bölümlerinde her iki ekipte kontrollü bir mücadele sergiledi. Karşılıklı sayılarla geçilen ilk bölümlerinde daha az hata yapan Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı karşılaşmada üstünlüğü eline aldı. Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ilk sete nazaran ikinci sette daha iyi bir mücadele sergiledi. Rakibin hücumda ve savunmada hatalarını değerlendiren Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı karşılaşmanın ikinci setinin ilk teknik molasını 8-5 önde girdi.
CUMHURİYET İYİ ORGANİZE OLDU
İlk teknik molanın ardından etkili oyununu sürdüren Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı aradaki sayı farkını arttırdı. İyi organize olan Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı sayı bulmakta zorlanmadı. Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ise savunmada iyi oynarken, hücumda iyi organize olamadı. Karşılaşmanın ikinci setinin ikinci teknik molasına Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı 16-8 önde girdi.
FARK SEKİZ’E ÇIKTI
Molanın ardından yapılan değişiklerle oyunda üstünlüğünü devam ettiren Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı setin sonlarına doğru farkı 10 sayıya kadar çıkarttı. Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ise savunmada ve hücumda hatalar yapmaya devam etti. Setin sonlarına doğru oyundan kopmamaya çalışan Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı servislerden sayılar bularak moral buldu.
İKİNCİ SET 10 FARKLA SONA ERDİ
Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı’nın sayılarına etkili oyunu ile cevap vermeyi bilen Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı 20’li sayılara 8 sayı farla önde girdi. İlerleyen dakikalarda farkı biraz daha indirmeye başaran Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı sonunu getiremedi. Maç boyunca etkili oyununu sürdüren Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı seti 25-16 kazanarak skoru 2-0 yaptı.
CUMHURİYET’TEN RAHAT GALİBİYET
Karşılaşmanın üçüncü setine Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Hatice, Buse ve Zeynep üçlüsü ile etkili başladı. İlk teknik molayı üç sayı farkla üstün tamamlayan Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı karşısında Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı hücumda iyi organize olamadı. Hatice ve Zeynep’in ortadan bulduğu sayılarlarla üstünlüğünü devam ettiren Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ikinci teknik molayı da 16-8 önde tamamladı. Mola sonrasında aradaki skor farkının vermiş olduğu avantajla etkili oyununu sürdüren Cumhuriyet İlkokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı bu seti de 25-14 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.