“ Periler birinci lige çıkacak”

İki sezondur Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Liginde mücadele eden, bu sezon ligde fırtına gibi eserek neredeyse bütün maçlarında 100 sayının üzerine çıkarak Basketbol camiasının dikkatlerini üzerine Ã

SPOR 27.12.2012 19:08:00 0
“ Periler birinci lige çıkacak”
 İki sezondur Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Liginde mücadele eden, bu sezon ligde fırtına gibi eserek neredeyse bütün maçlarında 100 sayının üzerine çıkarak Basketbol camiasının dikkatlerini üzerine çeken Edirnespor’un kurmaylarından As Başkan Murat Muranlı, taraftarın maçlara gelmesini, iş adamlarının da kulübe destek olmasını istediklerini söyledi.
 
Sarı kırmızılı ekibin 2 sezondur yönetiminde olan eski basketbol hakemlerinden Murat Muranlı, Edirnespor Bayan basket takımının birinci ligi hedeflediğini söyledi.
 
BÜTÜN MAÇLARINI 100’NIN ÜSTÜNDE KAZANDI
 
2 sezondur Türkiye Basketbol kadınlar 2. Liginde mücadele eden, bu sezon ligte fırtına gibi eserek neredeyse bütün maçlarında 100 sayının üzerine çıkarak Basketbol camiasının dikkatlerini üzerine çeken Edirnespor’un kurmaylarından As Başkan Murat Muranlı, taraftarın maçlara gelmesini, iş adamlarının da kulübe destek olmasını istediklerini ifade etti.
 
“AMERİKALI CUMARTESİ FORMA GİYİYOR”
 
29 Aralık Cumartesi günü İzmir’de Balçova Termal ile oynayacaklarını belirten Muranlı” Amerikalımızın lisans işlemleri tamamlanmak üzere, Balçova deplasmanında forma giyecek. Bizim amacımız, Edirne’ye üç büyükleri getirmek yani birinci lige çıkmak olacak. Bunun için Başkanımız Murat Boyacıoğlu ve yönetimimiz her türlü fedakarlığı yapıyoruz.
 
TARAFTAR MUTLAKA MAÇLARA GELMELİ
 
Geçen sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını bir çok maçı farklı kaybettiklerini ifade eden Muranlı “ Geçtiğimiz sezon ilk kez ligde mücadele etmiştik. Bu sezon ise şu anda 2 yenilgi ile ikinci sırada yer alıyoruz. Amacımız belli. Sizlerin de takip ettiği gibi maçlarımızı 100 sayının üzerinde kazanıyoruz. Balçova maçına da mutlak galibiyet için gideceğiz. Belki 100 sayı atamayabiliriz ama, yeneceğimizden en ufak bir kuşkum yok. Edirne’de oynadığımız maçlarda yeterli taraftar desteği göremiyoruz. Bu bizleri de perileri de çok üzüyor. Bilet fiyatlarımız 5 TL gibi çok makul olmasına rağmen, devamlı aynı kişilerden oluşan 100-150 kişilik bir seyirci kitlemiz var. Bu rakamın çok üstüne çıkmalıyız” dedi.
 
TAKIMA DESTEK LAZIM
 
Takımda bütün yükün yönetimin sırtında olduğunu ifade eden Muranlı “ Bizler bu işi severek, isteyerek yapıyoruz ama inanın çok zorlanıyoruz. Şampiyonluk hedefimiz için rakiplerimizle aynı ayarda olmamız gerekiyordu. Bu yüzden kariyerli, takıma katkı sağlayacak sayı kraliçesi unvanı taşıyan bir Amerika’lı ile bir yerli oyuncuyu daha renklerimize kattık. Edirne kamuoyunun maddi desteğine ihtiyacımız var. Biz Edirne’nin tanıtımına ve spor turizmine de katkı sağlıyoruz. Destek gelirse, şampiyonluğa çok daha kolay ulaşabiliriz” dedi.