2013 bütçesi oy birliği ile kabul edildi

Güney Edirne Katı Atık Birliği (GÜNEKAB) Meclis Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi.

GÜNDEM 25.12.2012 02:33:00 0
2013 bütçesi oy birliği ile kabul edildi
Güney Edirne Katı Atık Birliği (GÜNEKAB) Meclis Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi.
 
2013 BÜTÇESİ GÖRÜŞÜLDÜ
 
Saat 15.00’da Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda başlayan ve Çamlıca Belediye Başkanı ve GÜNEKAB Meclis Başkanvekili Hali Büyükyatıkçı’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilk olarak birliğin 2013 yılı bütçesini görüştü.
 
FARK, KREDİ İLE KAPATILACAK
 
Birlik Saymanı Feyzi Engin, bütçe hakkında bilgi vererek gider bütçesinin 6 milyon 790 bin 95 TL ve gelir bütçesin de 2 milyon 431 bin 675 TL olduğunu, aradaki 4 milyon 358 bin 42 TL’nin de İller Bankası’ndan alınacak kredi ile kapatılacağını belirtti. Yapılan oylamada GÜNEKAB’ın 2013 yılı Gelir-Gider Bütçesi oybirliği ile kabul edildi.
 
HUZUR HAKKI ÖDENMEYECEK
 
İkinci maddede görüşülen Birlik Encümen Üyeleri ve Meclis üyelerine huzur hakkı konusu görüşüldü. Bu maddede söz alan birlik üyeleri bugüne kadar herhangi bir huzur hakkı alınmadığını dile getirerek bundan sonra da huzur hakkı alınmamasını dile getirdiler. Yapılan oylama ile huzur hakkı ödenmemesi oybirliği ile kabul edildi.
 
DENETİM KOMİSYONU SEÇİMİ YAPILDI
 
Toplantının bir sonraki maddesinde Denetim Komisyonu seçimi gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucu Denetim Komisyonu’na Ercan Ersoylu, Halit Çelik ve Recep Ordu seçildi. İlgili gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından 1 geçici işçi çalıştırılması da oybirliği ile kabul edildi. Bu konuda yapılan açıklamada yeni biri işçi alınmasının söz konusu olmadığı sadece şu anda mevcut çalışan işçin çalıştırılmasının devamı için bu kararın alındığı açıklandı.
 
KREDİ ALINACAK
 
Gündemin son maddesinde yer alan Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na Birliğe ait arazinin izin ve kullanım bedelinin ödenmesi için kredi alınması konusunun görüşülerek 2013 yılı yer kira bedeli olan 90 bin TL kredinin alınması da oybirliği ile kabul edildi. Toplantı dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.
 
Marmara Haber Merkezi