Bross'tan yılsonu yemeği

Bross Tekstil başarılı geçen 2012 yılını idari personeliyle beraber Golden Palas Otel’de düzenlediği yemekle kutladı.

GÜNDEM 24.12.2012 01:00:00 0
Bross
Bross Tekstil başarılı geçen 2012 yılını idari personeliyle beraber Golden Palas Otel’de düzenlediği yemekle kutladı.
 
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde çorap üretimi üzerine faaliyet gösteren Bross Tekstil düzenlediği yemekle 2012 yılı başarısını kutladı.
 
FİRMA SAHİPLERİ VE PERSONEL KATILDI
 
Çerkezköy Golden Palas Otel'de önceki akşam saat 20.00'da gerçekleştirilen yılsonu yemeğine firma sahipleri Asım Yavuzarslan, Süleyman Kozuva, Emre Kozuva, Fabrika Müdürü Necip Melikoğlu ve fabrika personeli katıldı.
 
"YENİ YERİMİZE GEÇTİK"
 
Yemekte konuşma gerçekleştiren Asım Yavuzarslan "Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl aynı yerde gerçekleştirdiğimiz yılsonu yemeğine çoğunuz katılmıştınız. Zaman çok çabuk geçiyor. Fabrikanın hedefleri hakkında geçtiğimiz yıl sözler vermiştik. Bu sözlerden bir tanesini yerine getirerek çok şükür yeni yerimize geçtik. Daha önce kiradaydık, şimdi ise 20 bin metrekare alana hep beraber çalışarak kendi yerimize geçtik" dedi.
 
İSO BELGESİNİ ALDIK
 
Kendi markalarını yüzde 15'lerden yüzde 20'lere çıkardıklarını söyleyen Yavuzarslan "Geçtiğimiz yıl verdiğimiz sözler arasında yer alan İSO belgesini de aldık. Brossoft yazılım programını ve barkot sistemine geçtik. Bross’ta hedefler bitmiyor. 2012 yılını, hepinizin üstün başarıları ile çok iyi yerde bitirdik. Hepinize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Aynı başarıyı sizlerden 2013 yılında da bekliyorum" diye konuştu.
 
BROSS’TA HEDEFLER BİTMEZ
 
Bross'ta hedeflerin bitmediğini söyleyen Yavuzarslan "2013 yılında büyük hedeflerimiz var. Yeni yerimizle birlikte yeni yatırımlarımız olacak. Yılbaşından sonra siparişini verdiğimiz yeni teknoloji makinelerinin siparişini verdik. Bununla birlikte yeni makinelerimiz ile kapasite artırımına gideceğiz. Farklı çalışmalarla birlikte makine parkurunu genişlettik. Sizlerle dayanışma içerisinde ekip ruhu ile bunları yaptık. Bütün çalışanlarımızın 2013 yılını aileleri ile birlikte sağlıklı mutlu bir yıl geçirmelerini şimdiden istiyoruz. İnşallah hayırlı sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur" diyerek konuşmasını tamamladı.
 
PASTA KESTİLER
 
Konuşmanın ardından özel olarak hazırlanan pastayı firma sahipleri Asım Yavuzarslan, Süleyman Kozuva birlikte kesti. Canlı müzik eşliğinde davetliler gecenin ilerleyen dakikalarına kadar gönüllerince eğlendiler.
 
Marmara Haber Merkezi