Emektarlar veda etti

Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinden Hüdayim Yılmaz ve ziraat odası çalışanı Zekeriya Dönmez’in emekli olmaları dolayısıyla önceki gün İlç

GÜNDEM 24.12.2012 00:47:00 0
Emektarlar veda etti
Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinden Hüdayim Yılmaz ve ziraat odası çalışanı Zekeriya Dönmez’in emekli olmaları dolayısıyla önceki gün İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından Güneşler Otel’de yemekli veda programı düzenlendi.
 
ZİRAAT CAMİASI BULUŞTU
 
Saat 19.00’da düzenlenen veda yemeğine Çerkezköy kaymakamı Ayhan Bayhan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak,   Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Bekri, S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Selami Şirin, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, oda eski başkanları, köy muhtarları, Ziraat Odası personeli ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları katıldı.
 
UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM
 
Yemekte konuşan Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, yıllarını aynı kurumda hizmet sunmak adına harcayan iki personelin emekli olarak kurumdan ayrılacak olmasına üzüldüğünü ifade ederek “Bu iki değerli emekçimizin emekliliği nedeniyle iki kardeş kurum olan,  tarım müdürlüğü ile ziraat odası çalışanlarının bir araya toplanmış olması beni memnun etti” diyerek Hüdayim Yılmaz ve Zekeriya Dönmez’ bundan sonraki hayatlarında sağlık ve sıhhat diledi.
 
ET VE TIRNAK GİBİYİZ
 
İki kurumun et ve tırnak gibi olduğunu ifade eden Demirbağ “Ziraat odası ve Tarım İlçe müdürlüğü aynı amaç için var olan kardeş kurumlardır. Bugüne kadar sevgi, saygı ve anlayış içerisinde üretici kardeşlerimize hizmet sunmanın gururunu hep birlikte yaşadık. Bugün burada iki kardeş kurum çalışanları ve çiftçi kardeşlerimizle bir arada olmak bizim için gurur verici bir durumdur” dedi.
 
SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM
 
Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da emekli olan Hüdayim Yılmaz ve Zekeriya Dönmez’a bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek “Bugüne kadar insanımıza kendi alanınızda hizmetler sunarak emekli olmanız gerçekten çok güzel bir durumdur.  Burada en önemli olan husus ise huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler geçirebilmektir. Allah’ın tayin etmiş olduğu hayatı sağlık ve sıhhat üzere yaşayabilmektir.  Temennimiz bundan sonraki yıllarınızı,  huzur içersinde geçirmenizdir” diye konuştu. Dönmez ve Yılmaz’ a hizmetleri nedeni ile çalışmış oldukları kurumlar tarafından hazırlanan plaketleri,  Kaymakam Bayhan tarafından sunuldu.
 
Marmara Haber Merkezi