İlçeler daha fazla gelişecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, önceki gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti.

GÜNDEM 24.12.2012 00:44:00 0
İlçeler daha fazla gelişecek
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, önceki gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı  Murat Koçak’ı ziyaret etti.
 
HER ALANDA İMKAN SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ
 
Ziyarette konuşan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı  Murat Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ertem’e teşekkür etti. Sendika çalışmaları ile ilgili bilgi veren Koçak, her alanda üyelerine imkanlar tanıma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Sendika olarak bir aile olduklarını söyleyen Koçak, “Üyelerimizin çocuklarına, eğitim alanında günün imkanları nispetinde hizmetler sunmayı gaye edindik. Camiamıza mensup insanların işle  alakalı sorunları yanında,  hizmet verebileceğimiz her hususta yanlarındayız. Eğitimden sağlığa pek çok konuda, yasaların tanıdığı haklardan üyelerimizin azamı derecede faydalanmasına özen göstermektedir. Sendikanın Çorlu şubesi de geçtiğimiz günlerde faaliyete girdi” dedi.
 
İLÇELER GELİŞECEK
 
Resmi Gazete’de yayımlanan Büyükşehir Kanunu ile Tekirdağ’ın büyükşehir, Kapaklı’nın da ilçe olduğunu anımsatan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Büyükşehir yasası kapsamında Tekirdağ’ın da bu paralelde büyük şehir olarak yerini alması sonucunda   ilçeler daha fazla gelişecek. Büyük şehir  olmanın avantajlarını gelecek günlerde hep beraber göreceğiz. Daha fazla imkan, daha fazla yatırım, daha fazla istihdam şeklinde bir çok alanda gelişmemizin önü açılmış bulunmaktadır.  Bu bağlamda Çerkezköy bu imkanları değerlendirerek daha çok gelişecektir” diye konuştu.
 
SENDİKANIZ ÖRNEK ALINMALI
 
Türk Metal Sendikası’nın Trakya bölgesinde çok faal olduğunu belirten Ertem, üye ve üye ailelerine verilen önemin, bir çok kurum ve insan tarafından örnek alınması gerektiğini ifade etti.
 
Marmara Haber Merkezi