Polis, roman çocuklarla futbol maçı yaptı

Kırklareli'nde Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Çocuklarla el ele projesi' kapsamında, polis, Altıyol'da oturan Roman ailelerin çocuklarıyla halı sahada futbol maçı yaptı

GÜNDEM 24.12.2012 00:06:00 0
Polis, roman çocuklarla futbol maçı yaptı
Kırklareli'nde Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Çocuklarla el ele projesi' kapsamında, polis, Altıyol'da oturan Roman ailelerin çocuklarıyla halı sahada futbol maçı yaptı.
 
Muntaş Halı Saha'da İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş'un da oynadığı karşılaşma zevkli ve çekişmeli geçti. Mücadeleyi çocuklar 10-9 kazandı. Karşılaşma sonunda, çocuklara, İlçe Emniyet Müdürü Karakuş tarafından kuru pasta ve tatlı ikram edildi. Karşılaşmayı Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce de izledi. Davul-zurna ekibi de atılan her golde gösteri yaptı.
 
“SIK SIK ARAYA GELECEĞİZ”
 
Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, çocukların kendilerini yalnız hissetmemeleri ve suçtan uzak tutmak amacıyla 'Çocuklarla el ele projesi'ni hazırladıklarını söyledi. Emniyet Müdürü Karakuş, "Projemiz Kaymakamlık tarafından onaylandı. Proje kapsamında, çocuklarımızı otobüs ile halı sahaya getirerek futbol maçı oynadık. Proje kapsamında bu çocuklarımızla sık sık bir araya gelerek, futbol maçları ve ziyaretler yapacağız" dedi.