Asfalt rekoru kırdık

İlçede 50 bin tonluk asfalt çalışmasının başarılı bir şekilde tamamlanması şerefine tertip edilen yemekte, Yol Fen İnşaat çalışanları ile Çerkezköy Belediyesi çalışanlarından olu?

GÜNDEM 19.12.2012 00:44:00 0
Asfalt rekoru kırdık
İlçede 50 bin tonluk asfalt çalışmasının başarılı bir şekilde tamamlanması şerefine tertip edilen yemekte, Yol Fen İnşaat çalışanları ile Çerkezköy Belediyesi çalışanlarından oluşan yaklaşık 80 kişilik davetli grubu bir araya geldi. Çerkezköy tarihinde en çok asfaltlama yapılan yılın 2012 yılı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ali Ertem, “Bu yıl yaklaşık 700 bin metrekarelik yol asfaltlayarak rekor kırdık” dedi.
 
Yol Fen İnşaat firması, Çerkezköy Belediyesi personeli ve kendi çalışanları onuruna önceki akşam saat 19.00’da Trakyum Restaurant’ta yemek organize etti.
 
KUTLAMA YEMEĞİ VERİLDİ
 
Trakyum Restaurant’ta gerçekleştirilen kutlama yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Faruk Şen ve Yol Fen İnşaat müteahhidi Übeydullah Aytaç’ın yanın sıra çok sayıda Yol Fen İnşaat çalışanı ile Çerkezköy Belediyesi personeli katıldı.
 
2012 SEZONU TAMAMLANDI
 
Canlı müzik eşliğinde iki kurum çalışanları onuruna verilen yemekte konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem. 2012 yılında şirketin sorumluluk bilinci ile üstlenmiş olduğu görevi layıkıyla yerine getirmesinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek n “Temmuz ayının başında başladığımız 50 bin tonluk asfaltlama çalışmalarında Yol Fen İnşaat firması ile birlikte hareket ettik. 2012 sezonu asfaltlama çalışmaları dün itibari ile tamamlandı” dedi.
 
HEPİNİZ ÇERKEZKÖYLÜSÜNÜZ
 
İlçenin acil ihtiyaç duyulan noktalarında asfaltlama çalışmalarını tamamlandıklarını söyleyen Başkan Ertem, özverili ve titiz çalışmalarından dolayı Yol Fen İnşaat firmasına ve tüm çalışanlarına teşekkür etti. Ertem, “Hepinizin Çerkezköy’ümüze katkısı oldu. İlçemizin yol probleminin çözülmesine yardımcı oldunuz. Hepiniz birer Çerkezköylü sayılırsınız” dedi. Başkan Ertem ayrıca, asfaltlama çalışması öncesinde proje ve ihale çalışmalarında görev alan Belediye personeline de hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.  
 
700 BİN METREKARE YOL ASFALTLANDI
 
Çerkezköy’ün bazı cadde ve sokaklarda da asfaltlama ve yol tadilat çalışmasına ihtiyacı olduğunu kaydeden Başkan Ali Ertem, “Amacımız bütçemiz doğrultusunda Çerkezköy halkının daha rahat yaşamasını sağlayacak çalışmalara imza atmaktır. 2012 yılı, Çerkezköy tarihinde en çok asfaltlama yapılan yıl oldu. 50 bin ton asfaltlama yaptık. Bu yıl yaklaşık 700 bin metrekarelik yol asfaltlayarak rekor kırdık. Şükürler olsun ki yolla ilgili sıkıntıları ortadan kaldırdık” dedi.
 
ALTYAPI SORUNLARINA ÖNCELİK VERMİŞTİK
 
Çerkezköy’ün daha önceki süreçte altyapı çalışmalarına öncelik verdiği için asfaltlama çalışmalarının henüz tamamlanabildiğini söyleyen Başkan Ertem, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrin en önemli sorunu olan su sıkıntısını ortadan kaldırdık. Çerkezköy’e doğalgazı getirttik. Kanalizasyon hatlarını yenileyip geliştirdik” dedi. 2013 sezonunda asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Ertem, “En kısa sürede ihale çalışmalarını da tamamlayıp 2013 yılı içinde ilçede yol sorunu olan tek bir nokta bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.
 
ÖZVERİLİ BİR EKİBİNİZ VAR
 
2013 yılında yapılacak yol çalışmalarının ihalesini de Yol Fen İnşaat firmasının almasını temenni eden Başkan Ali Ertem, “Özverili, ne yaptığını bilen insanlardan oluşan bir ekibiniz var. Ne sıkıntınız olursa olsun, hem Belediye Başkanınız hem de Ali Ertem olarak, bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz olarak daima sizlere yardıma hazırım” diye konuştu. Başkan Ertem toplantısı nedeni ile yemekten erken ayrılırken, yaklaşık 80 kişilik Yol Fen ve Belediye çalışanı canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
 
Marmara Haber Merkezi