Edirne’de titreşen koşu

Edirne'de Dünya Özürlüler Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Özel Sporcular Atletizm Yarışmaları'na katılan öğrenciler soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşarken, üşümemek için kimisi Å?

GÜNDEM 12.12.2012 08:31:00 0
Edirne’de titreşen koşu
Edirne'de Dünya Özürlüler Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Özel Sporcular Atletizm Yarışmaları"na katılan öğrenciler soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşarken, üşümemek için kimisi şapka, kimisi de eşofmanları ile koştu.
 
Edirne'de Dünya Özürlüler Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Özel Sporcular Atletizm Yarışmaları" Şükrü Paşa Atletizm Sahası'nda yapıldı. Yarışmalara katılan öğrenciler soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı. Soğuktan üşüyen öğrencilerin kimisi şapka, kimisi de eşofmanları ile koştu. Şükrü Paşa Atletizm Sahası'ndaki müsabakalara çeşitli okullardan gelen 50 sporcu katıldı. Sıfırın altında 1 derecede gerçekleşen müsabakalarda öğrenciler müsabaka öncesi ellerini ağızlarına götürüp nefesleriyle ısınmaya çalıştı. Öğrencilerin büyük bölümü şort ve formalarıyla koşarken, bazıları ise üşümemek için şapka ve eşofman üstlerini çıkarmadan mücadele etti. Parkuru güçlükle tamamlayan öğrencilerden bazıları bitiş çizgisini geçince kendilerini yere bıraktı. Veliler ise havanın soğuk olduğunu belirtirken hava şartlarının uygun olduğu zamanda yapılmasının daha doğru olacağını belirtirken yetkililer ise talimatın Valilik'ten geldiğini yapılacak bir şeyin olmadığını belirtti.