“CHP şov yapmayı bıraksın”

Ak Parti Saray İlçe Yerel Yönetimler Başkanlığı sel felaketi sonrası vatandaşlarla yaptığı görüşmelerin ardından değerlendirme yaptı.

SİYASET 7.12.2012 19:51:00 0
“CHP şov yapmayı bıraksın”
 BELEDİYE YETERSİZ KALDI
 
Belediyenin alt yapı ve sel anındaki çalışmalarda yetersiz kaldığını belirten AK Parti Saray İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Recep Çelik,  “Sel felaketinden sonra İlçe Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak halka giderek, halkın sorunlarını dinledik. Saray halkı ile yapılan görüşmelerde ilçemizde yaşanan sel felaketinde belediyemizin alt yapı ve sel anındaki çalışmalarında yetersiz kaldığı halkımız tarafından ifade edildi” dedi.
 
 
 
EN AZINDAN BİR KİLİM VERSİN
 
Sel felaketi sonrası Başbakanlık Afet Fonu’ndan yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştığını da dile getiren Çelik “Başbakanlık Afet Fonu’ndan ilçemize aktarılan 500 Bin TL’nin 215 Bin TL’si İlçe Merkezi, Belde ve Köylerimizde sel nedeniyle mağdur olmuş vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Gönül ister ki halkımızın mağduriyetini yerinde inceleyen, halkın derdiyle dertlenmiş gözüken belediyemizin, CHP çoğunluğundaki İl Genel Meclisimizin ve hepsinden öte CHP’li Milletvekillerinin bu ziyaretleri siyasi şov içerikli değil de, partilerine bağlı belediyelerini ve İl Genel Meclisi Üyelerini hizmet yapmaya, yapamadıklarından dolayı eleştirmeye yönelik olsaydı. Bunu da yapamıyorlarsa mağdur olmuş vatandaşlarımıza ilgili yerel yöneticiler kanalı ile en azından bir kilim verilmesini sağlamaları gerekirdi” dedi.
 
 
 
HALKIMIZ HİZMET ALMAK İSTİYOR
 
Sel felaketi sonrası CHP’li Yöneticiler tarafından yapılan açıklamaları şov olarak değerlendiren Çelik “Çerkezköy’de AK Partili belediyenin olduğu yerde belediyeyi, Saray’da ve Büyükyoncalı’da ise CHP’li Belediye’nin olduğu yerde Hükümeti yerden yere vurduğunu zannederek eleştiren ama özeleştiride bulunmayan zihniyetin şov amaçlı ziyaretlerinin halkımız nazarında artık itibar görmeyeceği bir gerçektir. Halkımız 21. yüzyıla yakışan hizmeti almak ve kullanmak istediğini açıkça belirtmektedir. Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın yaptığı değerlendirmelerde aynı muhalefet zihniyetini çeşitli çalışmalarla halkımızın büyükşehirden göreceği hizmetleri aleyhte yorumlayarak halkımızın kafasını karıştıran, zihinleri bulandıran gayretleri karşılık görmeyecektir” dedi.
 
SARAY İÇİN FIRSAT
 
Büyükşehir’in Saray için büyük fırsat olduğunu söyleyen Çelik “Saray halkının iyi düşünmesi ve bu fırsatı değerlendirerek ilçemizi ileriye taşıması gerekiyor” diye konuştu.
 
Marmara Haber Merkezi