Çerkezköyspor evinde mücadele verecek

Bölgesel Amatör Lig 10. hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor evinde Kırklareli temsilcisi Babaeskispor ile karşı karşıya gelecek. Ligde üst sıralara tırmanma adına büyük öneme sahip karşıla

SPOR 7.12.2012 19:29:00 0
Çerkezköyspor evinde mücadele verecek
 Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor saha ve taraftarı önünde Babaeskispor ile karşı karşıya gelecek.
 
SULTANGAZİSPOR’A KONUK OLDU
 
Çerkezköyspor bir önceki hafta karşılaşmasında Sultangazispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Çerkezköyspor etkili olamadı. Saha ve taraftarı önünde etkili bir futbol sergileyen Sultangazispor karşında öne geçen temsilcimiz kalan dakikalarda istediğini elde edemedi.
 
MAĞLUBİYET İLE KAPATTIK
 
Karşılaşmanın ikinci devresinde etkinliğini devam ettiren Sultangazispor etkili ataklarının sonucunda bir gol daha bularak karşılaşmada öne geçti. Beraberlik için ataklarını sürdüren Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediğini elde edemeyerek karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Çerkezköyspor 9 hafta sonunda 11 puanda yer alıyor.   
 
BABAESKİSPOR 11 PUANDA   
 
Çerkezköypor’un rakibi Kırklareli temsilcisi Babaeskispor bir önceki hafta kendi 
evinde Kırklareli Sanayispor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili futbolunu goller ile süsleyen Babaeskispor karşılaşmadan da 4-0’lık 
üstünlük ile ayrılmıştı. Lig’de oynadığı 9 karşılaşmadan 11 puan toplayan Babaeskispor ise ligde dokuzuncu sırada yer alıyor.   
 
MAÇ YARIN SAAT 13.30’DA
 
Çerkezköyspor ile Babaeskispor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.