Başarılı sporculardan Başkan Dalgıç’a ziyaret

Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç'ı makamında ziyaret etti.

SİYASET 7.12.2012 19:23:00 0
Başarılı sporculardan Başkan Dalgıç’a ziyaret
Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübünün Tekvando ve Yüzme takımının başarılı sporcuları Kulüp Başkanı Ali Kılıç, Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Önbey, antrenörleri Raşit Kaya ve Gökçe Kıran ile birlikte Tekirdağ  Belediyesi'ni ziyaret etti. Aralarında Taekwondoda Türkiyeşampiyonu olan Sergen Duygu,Türkiye 3'üncüsü olan Sude Bulut
 
ile 50 metre kurbağada il birincisi olan Damla Balcan'ın da bulunduğu sporcular Başkan Dalgıç'a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdiler.
 
“SİZLERE İNANIYORUM”
 
Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Dalgıç, deniz şehri Tekirdağ'da yüzme takımının kurulmasından dolayı kulüp başkanı Ali Kılıç'a teşekkür etti. Dalgıç, "Göreve geldiğimiz günden itibaren spora verdiğimiz destek katlanarak arttı. Hemen hemen sporun her alanına desteklerimiz sürüyor. Artarak da devam edecek. Sadece kendi spor kulübümüze değil, düğer spor kulüplerine de desteklerimiz devam ediyor. Sporcularımızın ilimiz adına aldıkları bu başarılar bizleri gururlandırıyor. Ulusal ve uluslar arası bir çok müsabakada sporcularımız madalyalarla döndü. Artık Tekirdağ spordaki yerini aldı. Bundan sonra da sporcularımızın daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Onların başarısı bizim başarımızdır." dedi.