Rakiplerini mağlup ederek çeyrek finale çıktı

Okullar arası İl Birinciliği müsabakasında Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı üst tur mücadelesinde Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı

SPOR 6.12.2012 20:54:00 0
Rakiplerini mağlup ederek çeyrek finale çıktı
 Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı  HFZL Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı’nı mağlup etmesini bildi.
 
İLK MAÇINI GALİP BİTİRDİ
 
Gruplara iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ilk karşılaşmasında Saray M.Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça istekli başlayan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ilk dakikalardan itibaren rakibi karşısında sayılar bularak farkı açtı. M.Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise istediği oyunu ortaya koyamadı.
 
8 FARKLA KAZANDI
 
Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ikinci devrede de farkı korumasını bildi. İkinci devre toparlanan Saray M.Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı üst üste sayılar bularak farkı tek hanelere indirmesini bildi. Dördüncü periyot müthiş bir çekişmeye sahne olurken, rakibi karşısında daha az hata yapan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan 37-29’luk skor ile galip ayrılmasını bildi.
 
İYİ MÜCADELE ORTAYA KOYDU
 
İlk karşılaşmasını kazanan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı bir sonraki karşılaşmasını Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ile yaptı. Bulduğu üst üste sayılarla Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşısında etkili olan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı gittikçe farkı açtı. Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise farkı kapatmak için mücadele örneği sergilediyse de başarılı olamadı.
 
ARADAKİ FARKI KORUDU 
 
İlk devresi Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı’nın on sayılık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın üçüncü periyodunda Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı aradaki farkı kapatmaya çalıştı. Ancak bulduğu hücumlardan istediği sayılarla dönemeyince aradaki fark kapanmadı. Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ilk devre olduğu gibi bu devrede de etkili bir oyun ortaya koyarak aradaki farkı korumasını bildi.
 
14 FARK ATTI
 
Dördüncü ve son periyotta Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı rakibine karşısı daha etkili bir mücadele sergiledi. Rakibinin alan savunması karşısında kolay sayı bulamayan Pakize Narin Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı farkı tek hanelere indiremedi. Üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdüren Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan da 14 sayı farkla 54-40 üstün ayrıldı.
 
YÜKSEK TEMPODA OYNADI
 
Üst tura çıkan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı bu turda E Grubu ikincisi HFZL Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Etkili oyunculardan kurulu Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
 
Genç Erkekler Basketbol Takımı yüksek tempoda sürdürdüğü karşılaşmada rakibinin bir ara kendisini yakalamasına rağmen üstünlüğünü sürdürdü. Rakibi karşısında hızlı hücuma çıkan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmanın ilk periyodunu önde tamamlamasını bildi.
 
HFZL YAKALAMAYA ÇALIŞTI
 
İlk periyoda olduğu ikinci periyoda da etkili başlayan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı rakibi karşısında bulduğu üst üste sayılarla farkı iyice açtı. HFZL Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ise ikinci periyodun sonlarına doğru farkı kapatmaya çalıştı. Ancak karşılaşmanın ilk devresi Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlandı.
 
FARK ERİDİ
 
Üçüncü periyotta farkı açmaya çalışan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşısında HFZL Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı etkili oldu. Çıktığı hücumlardan boş dönmeyen ve rakibini yakalayan HFZL Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı büyük moral buldu. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile tekrar toparlanan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı son periyoda yedi sayı farkla üstün girdi.
 
ÇEYREK FİNALE YÜKSELİD
 
Son periyotta farkı kapatmaya çalışan HFZL Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı bir ara skor farkını bir sayıya kadar indirmeyi başarsa da istediğini elde edemedi. Oyunun son bölümlerine doğru üstünlüğünü koruyan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı rakibini 5 sayı farkla mağlup etmeyi başararak Çeyrek Finale yükseldi. İlçemiz okullarından Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı Tekirdağ Final Grubu’nda Muratlı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ile yarı finale kalma mücadelesi verecek.