Hamza Yerlikaya Edirne’ye geldi

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, güreşin başkenti konumundaki Edirne'nin, Türkiye Güreş Federasyonu'nun sağladığı imkanların en büyüğüne layık olduğunu belirtti.

GÜNDEM 6.12.2012 20:50:00 0
Hamza Yerlikaya Edirne’ye geldi
 Yerlikaya, Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe'yi ziyaretinde yaptığı konuşmada, ekim ayında gerçekleştirilen Türkiye Güreş Federasyonu başkanlık seçiminde Trakya Birlik'in hem seçim öncesi hem de seçim sonrası ekibine gösterdiği teveccühe teşekkür ettiğini söyledi.
 
“EDİRNE GÜREŞİN YATAĞIDIR”
 
Edirne’nin  kendisi için önemli bir kent olduğunu ve federasyon başkanı sıfatıyla ilk il ziyaretini Edirne'ye gerçekleştirdiğini ifade eden Yerlikaya "Edirne güreşin ve güreşçinin yatağıdır. Trakya Birlik'te güreşçiye sahip çıkan güreşçilerin ailesi durumundadır. Bize verilen desteğin arkamızda olduğunu hissediyoruz. Edirne, federasyonumuzun vermiş olduğu, vereceği imkanların en büyüğüne layıktır ve bunu da alacaktır" diye konuştu.
 
“GÜREŞE HER TÜRLÜ DESTEK VERİYORUZ”
 
Trakya Birlik Genel Müdürü Tekçe de yıllar sonra Trakya Birlik'te bir Türkiye Güreş Federasyonu başkanını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını anlatarak, "Güreşe her türlü desteği veriyoruz, istediğimiz tek bir şey vardı, federasyondan teşekkür istiyorduk, onu da bugün aldık. Bunun daha fazlasını göreceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.