Kırklarelispor kayıplarda

İkinci lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor ligin 13.haftasında konuk olduğu Bayrampaaşaspor'a 2-0 mağlup oldu.

SPOR 27.11.2012 09:45:00 0
Kırklarelispor kayıplarda

Güngören Mimar Yahya Baş Stadı’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya Bayrampaşaspor: Emin, Barış, Hayrullah, Polat, Cenk, Ünal, Samet, Recep, Eren, Ziya, Levent kadrosu ile çıkarken, Kırklarelispor: Alişan, Taner, Murat, Serdar, Yunus, Lokman, Selim, Enis, Hakan, Serkan, Mustafa ilk on biri ile sahada yer aldı.

MAĞLUP OLDU

Taraftarının desteği ile maça etkili başlayan ev sahibi ekip Bayrampaşaspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili pozisyonlara girdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip Bayrampaşaspor 38.dakikada Eren’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk devresi Bayrampaşaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde Kırklarelispor beraberlik golü için ataklar geliştirdi. Rakip kaleyi abluka altına alan Kırklarelispor istediği golü bulamadı. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olan Bayrampaşaspor 90.dakikada Ahmet ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi.

Marmara Haber Merkezi