Edirnespor bir puana razı geldi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftaya lider durumda giren Edirnespor Gençlik Kulübü evinde Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u konuk etti. Rakibi karşısında vasat bir oyun ortaya koyan Edirne ekibi karşılaşm

SPOR 27.11.2012 09:40:00 0
Edirnespor bir puana razı geldi

 Pazar günü saat 14.00’da Edirne 25 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Melih Gündoğdu yönetirken, yardımcılıklarını ise Fatih Dikbez, Gökhan Özkan ve Zafer Çimen yaptı.

İLK GOL NARİN’DEN GELDİ

Karşılaşmaya Edirnespor Gençlik Kulübü Fatih, Emrah, Hasan, Eyüp, Musa, Serdar, İlkay, Turgut, Mehmet, İsmail, Muhammed ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ise Engin, Yasin, Hakan, Aykut, Emrah, Hakan, Okan, Mete, Oğuzhan, Erdoğan, Engin kadrosu ile başladı. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk golü 30. dakikada eski Çerkezköysporlu Mehmet Narin’in ayağından geldi. Karşılaşmada öne geçen ev sahibi ekip üstünlüğünü ilk devrenin sonuna kadar sürdürdü.

BİRER PUANLA KAPATTILAR

İlk yarıdaki mücadelesini ikinci devre sürdüremeyen Edirnespor Gençlik Kulübü kontrollü bir oyun ortaya koyarken, konuk ekip ise geliştirdiği ataklarla beraberlik golünü aradı. Rakip kalede etkili hücumlarını geliştiren konuk ekip 70.dakikada Sevgin Çoşkun’un ayağından bulduğu golle beraberliği yakaladı. 78. Dakikada topu elle kesen Edirnespor Gençlik oyuncusu Emrah ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Körfez ekibi aradığı galibiyet golünü bulamadı ve karşılaşma 1-1 berabere bitti.

Marmara Haber Merkezi