Otomobil TIR’a çarptı

Edirne'de alışveriş yaptıktan sonra hafif ticari aracıyla Bulgaristan'a dönen sürücü Salih Angelov, Kapıkule Sınır Kapısı yolunda karşı yönden gelen TIR'ın dorsesine çarptı. Kazada araç hurday

GÜNDEM 26.11.2012 21:12:00 0
Otomobil TIR’a çarptı
Kaza, Kapıkule Sınır Kapısı'na 7 kilometre kala Batı Kavşağı Mevkii'nde meydana geldi.
 ARACA SIKIŞTI
Edirne'de temizlik ürünleri ve bebek bezi alan Bulgar uyruklu Salih Angelov, yeniden ülkesine dönmek için şehir merkezinden X 5948 BB plakalı hafif ticari aracıyla yola çıktı. Araç gümrüğe 7 kilometre kala, karayollarının yol çalışmaları nedeniyle tek şeride düşen alanda karşı yönden ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen TIR'ın dorsesine çarptı. Kazada, Bulgar sürücü Angelov, araç içerisinde sıkıştı.
TIR OLAY YERİNDEN KAÇTI
Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ve itfaiyenin kısa süreli çalışmasıyla araçtan çıkarılan yaralı Bulgar sürücü Angelov ve yanındaki arkadaşı Hüseyin Sabahattin ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. TIR'a çarpan araçta büyük hasar meydana geldi. Kaza sonrası telaşa kapılan plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen TIR olay yerinden kaçtı. Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ve polis ekipleri kaçan TIR sürücüsünün peşine düştü.

Marmara Haber / Haber Merkezi