UEFA Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında Avrupa futbolunun iki devi Paris Saint-Germain ile Barcelona, Fransa'nın başkenti Paris'te karşı karşıya geldi. Parc des Princes Stadı'nda oynanan mücadeleyi 4-2 kazanan PSG, üçte üç yaparak yoluna kayıpsız devam etti.

Psg

BARCELONA İKİ KEZ YAKALADI, PSG KOPARDI

Karşılaşmanın 38. dakikasında Désiré Doué'nin golüyle öne geçen PSG, ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı. Barcelona, 55. dakikada Xavi Espart ile eşitliği sağladı.

Kızılpınar'da sezona galibiyetli merhaba
Kızılpınar'da sezona galibiyetli merhaba
İçeriği Görüntüle

Fransız ekibi, 72. dakikada Lucas Hernandez'in golüyle yeniden öne geçerken, Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal 79. dakikada skoru 2-2 yaptı.

Beraberliğin ardından baskısını artıran PSG, 81. dakikada Vitinha ve 86. dakikada Fabian Ruiz'in golleriyle sahadan 4-2 galip ayrıldı.

PSG ZİRVEDE, BARCELONA 6 PUANDA

Bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü galibiyetini alan PSG, puanını 9'a yükseltti. Barcelona ise 6 puanda kaldı. Fransız temsilcisi, rakibinin sezon başından bu yana sürdürdüğü 11 maçlık galibiyet serisine de son verdi.

Psg1

DEVLER LİGİ'NDE GOL YAĞMURU

Üçüncü haftanın diğer karşılaşmalarında Fenerbahçe, Slavia Prag ile 2-2 berabere kalırken Liverpool, Villarreal'i 4-3, Manchester City ise AEK'yı 5-1 mağlup etti.

Gecenin diğer sonuçları şöyle:

Karşılaşma

Skor

Fenerbahçe – Slavia Prag

2-2

Sabah – Borussia Dortmund

1-2

Liverpool – Villarreal

4-3

Manchester City – AEK

5-1

Roma – Slovan Bratislava

4-0

Porto – PSV

0-1

Napoli – Bodo/Glimt

4-3

Stuttgart – Atletico Madrid

1-1

Psg5

Kaynak: Nusret ODABAŞ