Avrupa Birliği projeleri konusunda Kırklareli’nin potansiyelini daha da yukarı taşımak, Kırklareli’ni uluslararası işbirlikleriyle güçlendirmek amacıyla, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan’ı ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Bulut, sürdürülebilir şehircilikten çevreye, kültürden gençliğe uzanan birçok başlıkta, Kırklareli Belediyesi olarak hayata geçirmeyi planladıkları AB projeleri hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek konukseverliği için Özcan’a teşekkür etti. Başkan Bulut, “Şehrimizi kalkındırmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ
Destek Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürü Oğuzhan Şatıroğlu’nu makamında ziyaret eden Bulut, ardından da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yle de bir araya geldi. Bulut, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi makamında ziyaret ederek, hem hayır dualarını aldık hem de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığındaki 28. yıllarını bir kez daha tebrik ettik. Nazik kabulleri ve kıymetli sohbetleri için Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
“VERİMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK”
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nu da makamında ziyaret eden Bulut, Kırklareli’nin ihtiyaçları ve projeler üzerine son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek Karaloğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da makamında ziyaret ederek, Kırklareli için yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.


