Yuvası yıkılan leylek için seferber oldular

Lüleburgaz’a bağlı Ovacık köyünde vatandaşlar ve ekipler yuvası yıkılan leylek için seferber oldu.

Hacı adaylarına seminer verildi

Keşan ve Uzunköprülü hacı adaylarına Edirne İl Müftü Yardımcısı Adem Özsoy tarafından seminer verildi.

Soytürk, Kilis’ten gelen şehit ailelerini ve gazileri ağırladı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, Kilis’ten gelen şehit ailelerini, gazileri ve ailelerini Tekirdağ Polisevi’nde ağırladı.

49 ilde Mahzen-40 operasyonu; 127 gözaltı

Kırklareli’nin de aralarında bulunduğu 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen “Mahzen-40” operasyonlarında 127 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yüceer, Marmara Belediyeler Birliği encümen üyeliğine seçildi

Marmara Belediyeler Birliği’nin 2024 yılı yeni dönem ilk meclis toplantısı önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Ortaokul öğrencilerine “Polislik Mesleği” tanıtıldı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat, Trafik Denetleme, Asayiş Yunus Polisleri, Özel Güvenlik ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri önceki gün önemli bir etkinlik gerçekleştirdi.

İpsala’da 17 kaçak göçmen yakalandı

İpsala ilçesi Sarıcaali Köyü sınırları içerisinde yurt dışına kaçmaya çalıştığı tespit edilen çeşitli uyruklara mensup toplam 17 kaçak göçmen yakalandı.

Lalapaşa, Meriç ve Süloğlu ilçeleri her yönüyle ele alındı

Edirne’nin ilçelerinden Lalapaşa, Meriç ve Süloğlu’nun tarihi, kültürel yapısı, coğrafyası, iklimi gibi konuların tartışıldığı “Her Yönüyle Lalapaşa, Meriç ve Süloğlu” sempozyumu gerçekleştirildi.

Uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Faruk Ilgaz Caddesi üzerinde G.B. ve F.Y. isimli şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda toplam daralı ağırlığı 20.03 gram bonzai, 1 adet siyah renkli tabanca ve şarjör ele geçirildi.

Tekirdağ polisinden yasa dışı silah operasyonu

Tekirdağ’da düzenlenen yasa dışı silah ve mühimmat operasyonunda 5 adet ruhsatsız tabanca ve şarjör, 1 adet el telsizi, 477 adet tabanca mermisi, uyuşturucu madde ve dijital materyaller ele geçirildi.

Orman yangınları ile mücadele eğitimi düzenlendi

Edirne Orman İşletme Müdürlüğü katkılarıyla, Orman Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde Orman Yangınlarıyla Mücadele Eğitimi düzenlendi.

Dış Ticaret Okulu başladı

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Dış Ticaret Okulu'nun 6. dönemi önceki gün Çorlu'da başladı.

İstanbul’dan Lüleburgaz’a uzanan hikaye

Çekimleri Lüleburgaz’da gerçekleştirilen ve Kasım ayında vizyona girmesi planlanan 'Paranoya' adlı filmin oyuncuları ve yönetmen Cengiz Özkarabekir basın mensupları ile bir araya geldi.