Murat Can Ergün


Değerli Türk Ulusunun evlatları, bu açıkça bir çağrıdır!

Hafta sonu olacak seçimler için çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar da Türk ulusu tarafını Türk Milletinden yana kullanacaktır.


Türk Milleti, Türk Ulusu ve Türk Ülküsünü savunan, Türk Devletinden yana olan herkes bir adaya oy verecektir. 

Bugün ki konjonktürde Türk Ulusu 21 yıllık iktidar ve muhalefetin siyasetinden sıkılmış ve güvenini kaybetmiş durumdadır. 

İşte o yüzden Türk Ulusu 3. bir yol aramakta, bu yol iki siyasi partiden geldi. 

Zafer Partisi ve Memleket Partisi ancak bugün Muharrem İnce aldığı kararla bu mücadeleden geri çekildi ve 3. yol tek seçenekli kaldı. 

Ata İttifakı ve Sinan Oğan, Türk Milletinin yanında Türk Ulusunu savunan, dinamik, donanımlı, siyasi hayatı temiz, Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi bir aday olarak mücadelesine devam ediyor ve edecek! 

Unutmayalım ki Türk Milletini ve Türk Devletini savunacak bir adayın olması ve o adayların mecliste, kuliste temsil etmesi de çok önemli.

İşte bu yüzden beni temsil edecek adayın ve Türk Ulusunu, Tekirdağ halkını temsil edecek olan kişinin Zafer Partisi 1. Sıra Adayı Fatih Altıntaş olduğuna inanıyorum. 

Gerek saha çalışmaları gerekse halk içinde ki geri dönüşlere bakınca Fatih Altıntaş’ın vekilliği aldığını duyuyor ve gözlemliyoruz! 

Kendisinin de yapmış olduğu bir sesleniş ile Tekirdağ’daki tüm Türk Milliyetçilerini bir çağrı ile birleştirmesi gönüllere dokundu.

Yapmış olduğu açıklamada ‘Rahmetli Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın 6 ilkesi, Başbuğ Türkeş’in 9 ışığını temsil etmeye geliyoruz’ vurgusu yapan Fatih Altıntaş, mecliste Hûda Par ve HDP’lilere şimdiden sıkıntı çıkartacağını açıkça beyan etti. 

Bir Türk Milliyetçisi olarak mücadelesini sürdüren Fatih Altıntaş, Zafer Partisi Tekirdağ Kurucu İl Başkanlığı’ndan istifa edip kolları sıvamıştı. 

Kendisi ile görüşmemizde “Fatih Altıntaş kimdir?” diye sorduğumda, “Türk milletinin bir evladı ve Türk Milliyetçilerinin meclisteki gür sesi olmaya çalışan bir insan” cevabını vermişti. 

Şimdi inanıyorum ki o gür ses meclisten gelecek! 

Siz Türk Ulusunun yüce evlatlarına da çağrımdır. 

Gelin hep birlikte Ata ittifakı ve Sinan Ogan ‘da birleşelim.

Türk Ulusunu Türk evladı temsil etsin! 

Takdir Yüce Türk Ulusunundur!