Yüceer: Daha yaşanabilir bir Tekirdağ hedefiyle yola çıktık

Malkara’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, daha yaşanabilir bir Tekirdağ hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.

TEKİRDAĞ 25.04.2024 09:51:00 0
Yüceer: Daha yaşanabilir bir Tekirdağ hedefiyle yola çıktık

Malkara’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, daha yaşanabilir bir Tekirdağ hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, “Tekirdağ’da Candan Belediyeciliği hayata geçirirken Tekirdağ gibi Candan olacağız. Bu yolda umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak. Bugün Malkara’daydık yarın hemşerilerimiz başka bir ilçemizde Candan Başkanlarını görecekler. Her yaştan hemşerimizin huzurla ve sağlıkla yaşam süreceği bir Tekirdağ için sahadayız” dedi. 

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü, Malkara Otobüs Terminali, Malkara Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Salon, Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisi ve yapımı devam eden İtfaiye Binasını ziyaret ederek, büyükşehir belediyesinin Malkara’da gerçekleştirdiği çalışmalar, tesislerin faaliyetleri ve devam eden projeler ile ilgili incelemelerde bulundu. 

 

“BÜYÜKŞEHRİN GÜCÜ DAHA FAZLA HİSSEDİLECEK”

 

Genel Sekreter Vekili ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal'dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Candan Yüceer, “Tekirdağ’ın 11 ilçesinde büyükşehrin etkisi ve gücü çok daha fazla hissedilecek” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak daha yaşanabilir bir Tekirdağ hedefi ile yola çıktıklarını kaydeden Yüceer, “Yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi arttıracağız. Tekirdağ’a kadın eli değecek ve her şey çok daha güzel olacak” dedi.

 

“HERKESİN İHTİYAÇLARINA DUYARLI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ”

 

Bu süreçte bir yandan yeni dönem projelerin planlamasını yaparken diğer taraftan da önceki dönemde yapılmış olan tesis ve yatırımların işlerliğini artırmak, devam eden projelerin de yapım çalışmalarını hızlandırmak için gerekli adımları attıklarını dile getiren Yüceer, “Bugün Malkara ilçemizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Tesislerimizi gezdik, inceledik, faaliyetler konusunda bilgi aldık. Çalışmaların hızlandırılması ve tesislerin işleyişinin artırılması için gerekli talimatları verdik” diye konuştu.Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerini dile getiren Yüceer, “Yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşehrilerimiz Candan Başkanlarını yanında görecekler demiştik, bunun gereğini de yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

“TEKİRDAĞ’A LAYIK OLACAĞIZ”

 

Sahada olduklarını ve aktif olarak çalıştıklarını söyleyen Yüceer, “Tekirdağ’a layık olacağız. Halkımızın bize verdiği desteğe, gösterdikleri güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için planlamalarımızı yapıyoruz” dedi. Tekirdağ’da Candan Belediyeciliği hayata geçirirken Tekirdağ gibi candan olacaklarını ifade eden Yüceer, “Bu yolda umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak. Bugün Malkara’daydık yarın hemşerilerimiz başka bir ilçemizde Candan Başkanlarını görecekler. Her yaştan hemşerimizin huzurla ve sağlıkla yaşam süreceği bir Tekirdağ için sahadayız” dedi. 

 

Haber / Erdal AYDIN