Vize başvuruları Çerkezköy TSO’dan yapılabilecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin girişimleri sonucunda Vize Hizmet Merkezi odada hizmet vermeye başlıyor.

TEKİRDAĞ 29.03.2024 13:09:00 0
Vize başvuruları Çerkezköy TSO’dan yapılabilecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin girişimleri sonucunda Vize Hizmet Merkezi odada hizmet vermeye başlıyor. Oda üyelerinin, Yunanistan Cosmos Şengen Vize başvurularını Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan gerçekleştirebileceği belirtildi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 1 Nisan’dan itibaren Yunanistan Kosmos Şengen Vize başvurularına almaya başlayacak.

 

Geçtiğimiz haftalarda Yunanistan Konsolosu Aris Radiopoulos’a gerçekleştirdikleri ziyaretlerde bölgenin durumunu, potansiyelini ve iş insanları için vize işlemlerinin hızlıca çözüme kavuşmasının üyelere sağlayacağı artı değerden bahsettiklerini ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Taleplerimiz ve girişimlerimiz sonuç verdi. 1 Nisan’dan itibaren Odamız, vize hizmetlerini vermeye başlayacak. Pazartesi, Salı ve Çarşamba olmak üzere haftanın üç günü bu hizmet gerçekleştirilecek. İlerleyen süreçlerde gün ve işlem kısıtının artmasını da sağlayacağımızı umuyorum” dedi. 

 

“GELİŞMEYE, GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Üyeler için kazandırdıkları hizmet merkezinin hayırlı uğurlu olmasını, bol kazançlar sağlamasını temenni eden Çetin, üyeler ve bölge için gelişmeye, geliştirmeye, yeni hizmetleri üyelerle buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti. 

 

Haber / İrem BANÇO