Vali Ekici, öğrencilerle kitap okudu

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 60. Kütüphane Haftası dolayısıyla İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programa katıldı. Vali Birol Ekici, öğrenciler ile kitap okudu.

KIRKLARELİ 29.03.2024 12:59:00 0
Vali Ekici, öğrencilerle kitap okudu

Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlen program kapsamında İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret eden ValiBirol Ekici, program öncesinde kütüphanedeki öğrencilerile birlikte bir süre kitap okudu.

 

KİTAP OKUMANIN ÖNEMİNİ VURGULADI 

 

ValiBirol Ekici, 60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, bireylerin kendini geliştirmesi için kitap okumanın önemli belirtti. Kırklareli'nde kütüphanesi bulunmayan ilçe kalmadığını ifade eden Vali Ekici, tüm vatandaşları kütüphanelere davet etti. Kütüphaneye gidemeyen çocuklara da gezici kütüphane ile ulaşıldığının altını çizen Ekici, "Günde en az 4 veya 5 saat kitap okumamız gerekiyor. Özellikle çocuklarımıza daha çok kitap okumayı, insanlarımıza da daha çok okumayı tavsiye ediyorum” dedi. Vali Birol Ekici, daha sonra yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrenciler ile kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ