Ünlü kanun virtüözü Doğan, Çerkezköy’de müzik ziyafeti sundu

Dünyaca ünlü kanun virtüözü Aytaç Doğan, Çerkezköy’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konser verdi. Doğan, kanunu ile çaldığı eserlerle kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sundu.

KÜLTÜR SANAT 15.02.2024 14:07:00 0
Ünlü kanun virtüözü Doğan, Çerkezköy’de müzik ziyafeti sundu

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ünlü kanun virtüözü Aytaç Doğan, Çarşamba günü saat 20.00’de Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde konser verdi. Konser öncesi Çerkezköy Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen vatandaşlara 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile karanfil dağıtıldı. 

 

 

 

 

“HERKESİ HAYRAN BIRAKTINIZ” 

 

Konsere Çerkezköy halkı yoğun ilgi gösterdi. Dünyaca ünlü kanun virtüözü Aytaç Doğan, kanunu ile çaldığı eserler ile Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran sanatseverlere güzel bir gece yaşattı. Salonu dolduran vatandaşlar, Aytaç Doğan ve ekibinin sahne performansını uzun süre ayakta alkışladı. Konseri Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Memiş, Bulut Becerik ve Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım da izledi. Konserin sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kanun virtüözü Aytaç Doğan ve ekibini performanslarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah kısa sürede yeniden birlikte oluruz. Gerçekten mükemmel bir performans ile herkesi hayran bıraktınız. Size ve ekibinize teşekkür ediyorum” diyerek, Aytaç Doğan’a günün anısına çiçek takdim etti.

 

Haber / İrem BANÇO