Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları açılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı’ya kazandırılan Kapaklı Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları’nın açılışı yarın saat 14.00’te düzenlenecek törenle yapılacak.

KÜLTÜR SANAT 6.03.2024 10:13:00 0
Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları açılıyor

Büyükşehir Belediyesi olarak kuruldukları günden bu yana sporun ve sporcunun dostu bir belediyecilik anlayışıyla halka hizmet ettiklerini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Vatandaşlarımızı hem kültürel aktivitelerle buluşturmak hem de farklı spor dallarıyla tanıştırmak amacıyla Kapaklı ilçemize yaklaşık 20 milyon TL bedelle modern bir sosyal tesis ve tenis kortu kazandırdık. Ben inanıyorum ki bu tesisimizde Tekirdağ’ımızı ve ülkemizi başarıyla temsil edecek nice sporcular yetişecektir” dedi. 

 

MALİYETİ 20 MİLYON TL

 

Albayrak tesisin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada da “Kapaklı Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları Projesinde, 276 metrekare sosyal tesis, 786 metrekare de açık ve kapalı tenis kortu bulunuyor. Ekiplerin hummalı çalışmaları sonucunda tamamlanan tesisin maliyeti ise KDV dahil yaklaşık 20 milyon TL civarında. Projenin içeriğinde açık ve kapalı tenis kortu, sosyal tesis, kafeterya, soyunma odaları, antrenör odaları, erkek-kadın WC ve teknik odalar yer alıyor” denildi. 

 

Haber / İrem BANÇO