Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi verildi

Edirne’de jandarma ekipleri, Tayakadın Köyü Ortaokulu öğrencilerine dijital bağımlılık, siber zorbalık ve güvenli internet kullanımı konularında eğitim verdi.

EDİRNE 4.05.2024 10:35:00 0
Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi verildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. 

 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK 

 

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan siber suç farkındalık ve bilinçlendirme eğitimleri kapsamında; Tayakadın Köyü Ortaokul öğrencilerinedijital bağımlılık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, siber dolandırıcılıktan korunma, sosyal medya kullanımında dikkat edilecek hususlar konularında eğitim verildi. Konu ile ilgili görsel içerikli broşür dağıtıldı. Jandarma ekipleri, “Siber dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenerek vatandaşlarımızın maddi ve manevi zararlarının önlenmesine yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.

 

Haber / İrem BANÇO