Neşeli Park, vatandaşların hizmetine açıldı

Keşan Belediyesi tarafından Yukarı Zaferiye Mahallesi’ne kazandırılan “Neşeli Park”,Pazar günü saat 14.00’te düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı

KÜLTÜR SANAT 26.02.2024 14:52:00 0
Neşeli Park, vatandaşların hizmetine açıldı

Açılışa Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Yukarı Zaferiye Mahalle Muhtarı Nedim İşlek, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Muammer Gizlen, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

 

“GÜNDEMİMİZ SADECE SİYASET DEĞİL”

 

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu, gündemlerinin sadece siyaset olmadığını belirterek, “Hizmetlerimiz devam ediyor. Keşan’da yaşayan hemşehrilerimizi en iyileriyle buluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu şehrin bir ruhu olmalı dedik. Hep birlikte; hayalet bir şehirden, hayal edilen bir şehre ulaştık. Seçim gününe kadar, hizmet üretmeye, eserler kazandırmaya, sizler için ter dökmeye devam edeceğiz… İşte bugün bunlardan birini daha sizlere ve ışıl ışıl çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Göz kamaştıran Keşan’ımıza yakışsın dedik ve adını ‘Neşeli Park’ neşeli parkımız; çocuklarımıza, dedelerine, ninelerine ve ailelerine armağan olsun” dedi. 

 

“SOSYAL HAYATI CANLANDIRMAK İÇİN ADIMLAR ATIYORUZ”

 

Bir arada yaşama kültürünü geliştirdiklerini, sosyal hayatı canlandırmak için adımlar attıklarını dile getiren Helvacıoğlu, “İnsanın içini titreten bir şehir inşa ediyoruz. Keşan 5 yıl önceki Keşan değil, Keşan adeta destan yazıyor. Bırakın civar ilçeleri, Türkiye’nin birçok yerinden övgüler alın, imrenilen ve hatta kıskanılan bir şehir olduk. Misafirlerinizden duyuyorsunuzdur. Çok şükür sizlerin desteğiyle sizlerin dualarıyla bu hedefi yakaladık. Sevdamızın adı Keşan. Keşan’ın ve Keşanlının mutluluğundan başka derdimiz yok ben bu duygularla; Neşeli Parkımız başta olmak üzere tüm temalı parklarımızın Keşan’ımızın geleceğine hayırlı olmasını diliyorum. Her kesimden ve her yaştan vatandaşımıza hizmet veren alanlarımızda huzur dolu vakitler geçirmenizi temenni ediyorum. Gözlerdeki pırıltı, yüreğinizdeki heyecan hiçbir zaman sönmesin hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

 

“KEŞAN’A HİZMET ETMEYİ ÇOK SEVİYORUZ”

 

Başkan Helvacıoğlu, siyaseti hizmetin arkasına koyduklarını ifade ederek “Biz Keşan’ı, Keşan’a hizmet etmeyi çok seviyoruz. Caddeleri sokakları, Müze’yi, Cumhuriyet Meydanı’nı, temalı parkları vatandaşımızla yaptık. Yeni dönemde daha iyi işler yapacağız. Bizim sevdamızın adı Keşan. 5 yılda 26 temalı park yaptık. Bu bir rekor. 5 yılda canla başla çalıştık. Gönül verdik bu Keşan’a. Çocuklarımızın geleceği Keşan ile bütünleşmeli. Atatürk’ün yolunda, Cumhuriyet’in çizgisinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunda Keşan’ı daha iyi yerlere getireceğiz” dedi. Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesildi. 

 

Haber / Erdal AYDIN