Milletvekili Gündoğdu, CHP’li başkanları ağırladı

Kırklareli’nin Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu'yu ziyaret etti.

KIRKLARELİ 20.04.2024 13:34:00 0
Milletvekili Gündoğdu, CHP’li başkanları ağırladı

CHP Belediyeciliği Çalıştayı için Ankara’ya gelen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli,Ahmetbey Belediye BaşkanıMustafa Altıntaş,Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık ve Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu'yu ziyaret etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Ziyarette yerel ve ulusal konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, belediye başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

 

ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER 

 

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli,Ahmetbey Belediye BaşkanıMustafa Altıntaş,Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık ve Büyükkarıştıran Belediye BaşkanıErtuğrul Çamlıca, Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında yapılacak CHP Belediyeciliği Çalıştayı için Ankara’ya gitti. CHP'li belediye başkanları ve il yöneticileri, Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlığındaçalıştay öncesi Anıtkabir' i ziyaret etti. CHP lideri Özel, Anıtkabir mozelesini çelenk koyup, saygı duruşunda bulunduktan sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Özel, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün de mezarını ziyaret etti ve çelenk koydu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ