Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği’nde bayrak değişimi

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, görevini Serkan Arslan’a devretti. Taşkıran, “Dernekçiliğe farklı bir kavram getirdik. İnşallah bu bayrağı Serkan kardeşim de en iyi şekilde dalgalandıracak” dedi.

TEKİRDAĞ 22.04.2024 14:14:00 0
Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği’nde bayrak değişimi

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği’nde Pazar günü devir teslim töreni düzenlendi. 

 

“DERNEKÇİLİĞE FARKLI BİR KAVRAM GETİRDİK”

 

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, görevini Serkan Arslan’a devretti. Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, “Bu derneğimizin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnsan tabiki duygulanıyor. Kocaman 3 yıl geçti. Kırgınlıklar da küskünlükler de oluyor ama ben hiçbir zaman sizleri kendi öz kardeşimden ayırmadım. Burada ne yaptıysam Allah rızası için yaptım.Alaçamlılar her yerde olmalı. Bizim artık gün yüzüne çıkıp,‘buradayız’ dememiz gerekiyor. Artık Kapaklı’da Alaçam’ın bir sesi var. Artık Alaçam, Tekirdağ’da, Kapaklı’da, Çerkezköy’de ve Samsun’da konuşuluyorsa bu sizin sayenizde. Derneğimizin bu noktaya gelmesinde hepimizin emeği var. Alaçamlılar her zaman birdir ve beraberdir. Biz tabi ki bir aileyiz ama 20 kişi kenetlendik. Bu 20 kişi içerisinde Serkan kardeşim de var. Elimizden gelen tüm mücadeleleri verdik. Dernekçiliğe farklı bir kavram getirdik. İnşallah bu bayrağı Serkan kardeşim de en iyi şekilde dalgalandıracak.Kıymetli hemşerilerim, değerli abilerim, kardeşlerim 3 yıldır onurla, gururla, şerefle sürdürdüğüm dernek başkanlığımı bugün itibariyle Serkan kardeşime devrediyorum. Derneğimize, bizlere ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin inşallah. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” ifadelerini kullandı.

 

GÖREVİ DEVRETTİ 

 

Görev devretme töreni sonrasında 3 yıldır Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanlığı’nı yapan Mustafa Taşkıran, yeni Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Serkan Arslan ve Alaçamlılar hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Haber / İrem BANÇO