Jandarma, motosiklet sürücülerini denetledi

Edirne’de jandarma ekipleri, Keşan-Malkara yolunda motosiklet sürücülerini denetledi. Sürücülere motosiklet kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, trafikte reflektör ve görünürlüğün önemi konularında bilgi verildi.

EDİRNE 30.04.2024 10:06:00 0
Jandarma, motosiklet sürücülerini denetledi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması ekipleri, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. 

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK 

 

Bu kapsamda Keşan Trafik Jandarması Timleri tarafından trafik akışının yoğun olduğu Keşan-Malkara yolu yol kontrol noktasında seyir halinde olan motosiklet sürücüleri durduruldu. Kask ve koruyucu ekipmanın kaza anında ölüm ve yaralanma riskini azalttığı vurgulanarak, motosiklet kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, trafikte reflektör ve görünürlüğün önemi konularında bilgi verildi. Güvenli bir trafik akışının sağlanması için ‘sıfır kaza’ düsturuyla, meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği vurgulandı.

 

Haber / İrem BANÇO