İpsala’da 17 kaçak göçmen yakalandı

İpsala ilçesi Sarıcaali Köyü sınırları içerisinde yurt dışına kaçmaya çalıştığı tespit edilen çeşitli uyruklara mensup toplam 17 kaçak göçmen yakalandı.

EDİRNE 8.05.2024 15:46:00 0
İpsala’da 17 kaçak göçmen yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında göçmen şahısların can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, haksız kazanç elde etme yolunda olan organizatör şahısların bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim etmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

 

Bu kapsamda Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından devam eden faaliyetler kapsamında İpsala ilçesi Sarıcaali Köyü sınırları içerisinde yurt dışına kaçmaya çalıştığı tespit edilen çeşitli uyruklara mensup toplam 17 kaçak göçmen yakalandı.

 

İL GÖÇ İDARESİ’NE TESLİM EDİLDİLER 

 

Yakalanan kaçak göçmenler ülkelerine iade edilmek üzere Edirne İl Göç İdaresi’ne teslim edildi. İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması amacıyla çalışmalarımız gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde devam edilecektir” denildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ