Çerkezköy Belediyesi’nden Kadınlar Matinesi

Çerkezköy Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Veliköy ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerinde iki farklı etkinlik düzenleyecek.

KÜLTÜR SANAT 5.03.2024 10:42:00 0
Çerkezköy Belediyesi’nden Kadınlar Matinesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 7 Mart Perşembe günü saat 19.00’da Veliköy Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan Kadınlar Matinesi’nde Kobra Murat sahne alacak. Veliköy’de düzenlenecek olan Kadınlar Matinesi için saat 17.30’da Bağlık Mahallesi Küba Cami önünden, saat 17.45’te Cumhuriyet Meydanı’ndan, saat 17.50’de Kentpark’tan, saat 17.50’de Bahçeli Mezarlığı önünden, saat 18.00’de Kızılpınar Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi önünden, saat 18.10’da da Kızılpınar eski belediye binası önünden ücretsiz servisler kaldırılacak. 

 

SONGÜL KARLI SAHNE ALACAK

 

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapımına başlanan ve geçtiğimiz günlerde tamamlanan Yıldırım Beyazıt Mahallesi Düğün Salonu’nda Kadınlar Günü dolayısıyla Kadınlar Matinesi düzenlenecek. 8 Mart Cuma günü saat 19.00’da düzenlenecek olan Kadınlar Matinesi’nde Songül Karlı sahne alacak. Kadınlar Matinesi için saat 17.30’da Veliköy Mahalle Evi’nden, saat 17.45’te Kızılpınar Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nden, saat 17.45’te Kızılpınar eski belediye binası önünden, saat 18.15’te Cumhuriyet Meydanı’ndan ve saat 18.15’te Bahçeli Mezarlığı önünden ücretsiz servisler kaldırılacak. 

 

TÜM KADINLARI DAVET ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkan Vahap Akay, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü için 7 Mart Perşembe günü düzenlediğimiz programımızın ilk eğlencesi olan Kobra Murat’ın sahne alacağı Kadınlar Matinesi’ne tüm kadınlarımızı bekliyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde; hemşehrilerimize sözünü verdiğimiz ve yapımını kısa sürede tamamladığımız Yıldırım Beyazıt Mahallesi Düğün Salonu’muzun ilk etkinliğini de gerçekleştiriyoruz. 8 Mart Cuma günü ünlü sanatçı Songül Karlı’nın sahne alacağı kadınlar matinesi etkinliğimize tüm kadınlarımızı bekliyoruz” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU